-
happy-b-day
vše neej *3* -
...
Všechno nej =)) *5* -
Tak se konečně dočkala a je jí 30. Nemám ji ráda. Netvrdím, že je špatná herečka, ale nesedí mi. Navíc, to co nedávno prohlašovala, že chudinka nemůže chlastat, když je těhotná, mi připadá dost hloupé.
-
Happy nej
Vše nejlepší k 24.narozkám.......
A pokud byste chtěly plakáty,časopisy,články,samolep ky s Keirou nebo s pirátama ozvěte se na můj mail:lucibus-buffy@seznam.cz *14* *14* *14* *14* *14* -
Všechno nejlepší !!! *14*
-
Keira
Je to genialni herecka amooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooc nadherni zenska. Miluju Ji. -
půvab
Velmi půvabná a velmi elegantní britská herečka. Mám ji moc ráda pro její kultivovanost, anglickou eleganci a šmrnc, herecké umění a velmi krásnou angličtinu. -
-
Re: půvab
Naprostej souhlas:-)
-
-
Pride and Prejudice
Taky jí mám strašně ráda.Nejvíc jí mám ráda v Pýcha a Předsudek.Myslím si ,že s Mathew Macfydem tvořili krásnou dvojici a podali oba vynikající výkon.Miluju knížky Jane Austenové a Keira se prostě na Lizzi hodí. -
-
Re: Pride and Prejudice
Pýcha a předsudek se prostě povedl a Keira do role Elizabeth naprosto pasovala. Podala tam udivující herecký výkon stejně jako ve všech filmech. Nejradši mám asi Piráty z Karibiku *4* . Jednoduše se ji nedá co vytknout *4*
-
-
hmm
Já vím, že ji ve skrytu duše závidíte:)
je výborná herečka,a má zajímavé rysy obličeje.... -
-
Re: hmm
presne
*4* *4*
-
-
keria