Přejít na výpis diskuzí

Keira Knightley

OSOBNOST 31.12.2006 
317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharkamellita

happy-b-day

vše neej *3*
  • nikitkat

...

Všechno nej =)) *5*
  • Tak se konečně dočkala a je jí 30. Nemám ji ráda. Netvrdím, že je špatná herečka, ale nesedí mi. Navíc, to co nedávno prohlašovala, že chudinka nemůže chlastat, když je těhotná, mi připadá dost hloupé.
  • Happy nej

Vše nejlepší k 24.narozkám.......

A pokud byste chtěly plakáty,časopisy,články,samolep ky s Keirou nebo s pirátama ozvěte se na můj mail:lucibus-buffy@seznam.cz *14* *14* *14* *14* *14*
  • Sahteene
    Všechno nejlepší !!! *14*
  • Keira

Je to genialni herecka amooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooc nadherni zenska. Miluju Ji.
  • půvab

Velmi půvabná a velmi elegantní britská herečka. Mám ji moc ráda pro její kultivovanost, anglickou eleganci a šmrnc, herecké umění a velmi krásnou angličtinu.
    • Re: půvab

Naprostej souhlas:-)
  • Pride and Prejudice

Taky jí mám strašně ráda.Nejvíc jí mám ráda v Pýcha a Předsudek.Myslím si ,že s Mathew Macfydem tvořili krásnou dvojici a podali oba vynikající výkon.Miluju knížky Jane Austenové a Keira se prostě na Lizzi hodí.
    • maeve

Re: Pride and Prejudice

Pýcha a předsudek se prostě povedl a Keira do role Elizabeth naprosto pasovala. Podala tam udivující herecký výkon stejně jako ve všech filmech. Nejradši mám asi Piráty z Karibiku *4* . Jednoduše se ji nedá co vytknout *4*
  • hmm

Já vím, že ji ve skrytu duše závidíte:)
    je výborná herečka,a má zajímavé rysy obličeje....
    • paulika8

Re: hmm

presne
      *4* *4*
  • paulika8

keria

keira je super není tak zla drži se na vrcholu... *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit