-
Domino
Tenhle film je jeden z nejlepších, jaké jsem s ní fiděla. Myslím si, že je to skvěle zpracovaný příběh se skvělým obsazením. Miluju filmy podle skutečných událostí a tenhle není vyjímkou. Prostě skvělé. A navíc bych řekla, že ji ty krátké vlasy dost sluší *4* -
Fanmade webovky
Ahojky, pokud se chcete o Keiře, která je absolutně fenomenální herečka, dozvědět víc, tak jukněte ke mně na blog knightley-mcavoy.blog.cz -
birthday
Happy birthday Keira!!! *1* -
Narozky
Všechno nejlepší! :-) -
pochvala
KEIRA JE NEJLEPŠÍ HEREČKA NA SVĚTĚ!!!!!!!!! -
jj nice !
-
hmmmm
Tak teda nevím, ale ať se snažím jak se snažím, na Keiře mi nepřipadá nic tak skvělého,........připadá mi trochu tuctová, ale většině lidí se očividně líbí, tak vám to nebudu kazit, mně prostě nepřipadá nijak krásná ani extra nadaná, ale posoudit můžu až budu tam co ona :D -
-
Re: hmmmm
Já teda taky nevim jestli je dobrá herečka, ale hezká si myslim, že je. Je sice hrozně hubená, ale podle mě má neobvyklý obličej...
-
-
Keira je puvabna snad nejhezci herecka na svete. Je to trochu paradox kdyz uvazime ze pochazi ze zeme, kde moc hezkych zen neni:( Ma velke charisma, fantastickou mimiku a prirozeny puvab a krasu...Ed
-
To:Keira
Keira je krásná,půvabná herečka.Nejhezčí je snad v pirátech.To byl pro mě docela šok,když jsem viděl Keiru v Artušovi za tu bojovnici.Měl jsem jí v paměti jako křehkou dívku Elizabeth z pirátů.Na každej pád jí přeju hodně štěstí a těším se,čím mě zase překvapí:-) -
...
všechno nejlepší... *4* *4*