Přejít na výpis diskuzí

Keira Knightley

OSOBNOST 31.12.2006 
317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday,Keira!
  • Bezva

Je to naprosto bezvadná herečka a v pýše a předsudku byla fakt k sežrání(ne že bych jí chtěla snist)Ale je fakt super a v pirátech taky bezadná. *14*
    • Re: Bezva

Keira je úžasná herečka,ale v půlce natáčení Pirátů z Karibiku 2 začla držet dietu(koukněte se:http://keirynblobiisek.blog.cz Fotky keiry a pak fotky v plavkách)V současné době je dost hubená.Máa strach,že z ní bude anorektička.Jinak je úúúúžasná moje nejnejoblíbenější herečka,je pro mě tak trochu vzor.Je prostě nádherná,vtipná a skvělá ... *4* *14* *4*
  • je to krásná žena

• KEIRA nema chybu *14* *14* *4* *4* (byt tak snou) *3* *3*
  • Liveś Good

Hmmmm-Je fakt super.Doufam,že je taky tak beautiful i do opravdy jak fotkach.Ale fotky ma pěkné a herečka je to taky dobra dokonce vynikající!!!!! Njn líbí se mi ale u mě je až za Emmu Watson a Kristin Kreuk. Tak zatím lidi *3* *4* *3*
  • Čte se to /kíra/.
    • Re:

to bych nerekla,cte se to Keira-pust si video kde nekdo ríka její jmeno(myslim jako anglicky vsichni rikaj Keira/jen trochu s prízvukem)to jen cesi ríkaj Kíra ale tak to není *13*
    • Re:

To vím taky!
  • a výborná herečka

• Happy Birthday *3* *3* *3*
  • Zdravím všechny

Keira je super krasná baba a ma fakt skvělé fotky!Líbí se mi *14* *3* *4* A jinak všem přeji šťastný nový rok 2007 *4*
  • Kráska

Mám ráda ten její hezký ksichtíček! Je to nádherná herečka! *15* *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit