Přejít na výpis diskuzí

Keira Knightley

OSOBNOST 31.12.2006 
317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nej! *4*
  • Pěkná!

Hmmm Je fakt pěkná kočka.Na tych fotkach vypadá fakt sexi opravdu je to KOČKA!!!!Líbí se mi :-) *3* *14* *14* *14* *3*
  • Ahojte fanoušci Kiery

Ja bych táž rád pokecal napište.Keira je fakt pěkná kočka a líbí se mi.A pro mladší typy je nejlepší prostě the best Emma Watson,mrknite se na ni a take do diskuze,ale pozor na Antifanoušky nevěřte jim a nepřipojujte se k nim!Nemam rad když mým oblíbeným herečkam jako jsou Emma Watson a Keira Knightley někdo nadává!!! Buť te proti antifanouškum,neboť obě dvě kočky jsou pěkné!*3* Tak zatím *4* *3* *4*
  • Souhlasim

Souhlasim se všemi kdo si myslí že Keira je úplně nej herečka *4* je úplně super a je moc hezká
  • Keira

Jo,Keira je supr!Tož chlapi,vidíte,příroda ji moc neobdarovala a jak se vám líbí,co?? *1*
  • Good !!! !! !

Keira je fakt pěná kočka a velmi se líbí,je prostě super! She is gooood and beautiful girl(or woman)!!! *4* !! *3* ! *14*
  • Anna.N
    Všechno nejlepší! *4*
  • Ale...

Na druhou stranu, v obličeji je pěkná :-))) ten pas je jej zdraví, tak porč to řešit? *1*
  • Keira

Keira je nej nej herečka jakou znam a rozhodně to neni žádná anorektička!!!!mocinko se mi líbí ve filmu:Blafuj jako Beckham.tak je faktiš supr dupr.je sice hubená ale sluší jí to,prostě je úúúúúžasná *14* *4* *1* *1*
  • AAA

AAAchjo ja se do ni zamiloval *4* *4* *4* *4* ale nehorazne. Mam desitky fotek stale koukam na jeji videa ale nemuzu si pomoc je to nadherna zena ktera je nejlepsi herecka (pro me). Je nejlepsi,nejhezci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4*
    • Re: AAA

ukaž svoji fotku at vidim jestli se k sobě hodíte. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit