- 

...Ahoj jestlic chcete vedet víc o K.K. tak plsnavstivte muj blog o Keiře a kdyztak pls piste i komentáře
 *3*
 není to jen tak blog, že je tam pár fotek a zivotpis!!je tam vázen vsechno fotky ze vseho mozného clánky videa filmy a tak dál tak ho pls mnavstivte dekuju:-)
 www.lovely-keira.blog.cz
- 

Krásné narozeninyDnes má Keira narozeniny.Chci jí popřát Vše nejlepší.Je jí dnes jako mně 23 let.Líbila se mi v Pirátech z Karibiku.Tak Happy Birthday,Keira!
- 

KeiraJe to nejlepší hrečka co znám!!! *14* *14*
- 

KeiraKeira je ta nejlepší herečka, kterou znám ;-) *4* *4*
- 

keira je dobráKeira je dobrá herečka třeba se mi líbí blafuj jako Beckham tam je dobrá nebo piráti z karibiku ale hilary duff je lepsí si myslím *7*
- 

v pohoje v poho a eminem je lepší
- 

KeiraKeira je ta nej nej herečka a hlavně i pirátka.Hrozně jí fandím ať předežene Lidsa Lohan. *3*
- 

podvodPořadí top 10 je podvod
 Každý den se odečítají počet navštěv a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají a to nezávisle na počtu lidí kteří otevřou tuto stránku.Jede to již po páté dokola. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
- 

Suupéééér bloooog!!!:)Ahojky lidičky,tohle je úplně super blog o Keiřince,sice je prý v rozjezdu teprve pár dní...ale myslím,že je na dobré cesté-co myslíte?Kuknite se:) *3* *4*
- 

Keira Knightleynaprosto užasná herečka!!!!! *14*