-
...
Ahoj jestlic chcete vedet víc o K.K. tak plsnavstivte muj blog o Keiře a kdyztak pls piste i komentáře
*3*
není to jen tak blog, že je tam pár fotek a zivotpis!!je tam vázen vsechno fotky ze vseho mozného clánky videa filmy a tak dál tak ho pls mnavstivte dekuju:-)
www.lovely-keira.blog.cz -
Krásné narozeniny
Dnes má Keira narozeniny.Chci jí popřát Vše nejlepší.Je jí dnes jako mně 23 let.Líbila se mi v Pirátech z Karibiku.Tak Happy Birthday,Keira! -
Keira
Je to nejlepší hrečka co znám!!! *14* *14* -
Keira
Keira je ta nejlepší herečka, kterou znám ;-) *4* *4* -
keira je dobrá
Keira je dobrá herečka třeba se mi líbí blafuj jako Beckham tam je dobrá nebo piráti z karibiku ale hilary duff je lepsí si myslím *7* -
v poho
je v poho a eminem je lepší -
Keira
Keira je ta nej nej herečka a hlavně i pirátka.Hrozně jí fandím ať předežene Lidsa Lohan. *3* -
podvod
Pořadí top 10 je podvod
Každý den se odečítají počet navštěv a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají a to nezávisle na počtu lidí kteří otevřou tuto stránku.Jede to již po páté dokola. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Suupéééér bloooog!!!:)
Ahojky lidičky,tohle je úplně super blog o Keiřince,sice je prý v rozjezdu teprve pár dní...ale myslím,že je na dobré cesté-co myslíte?Kuknite se:) *3* *4* -
Keira Knightley
naprosto užasná herečka!!!!! *14*