Přejít na výpis diskuzí

Keira Knightley

OSOBNOST 31.12.2006 
317 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prostě good

Viděl jsem Piráti z Karibiku : Na konci světa a dá se říct že je to nejlepší film v tomhle období a navíc je parádně natočený!!!a co se týče Keiry tak ta ja fakt boží and je to prostě kočka a velmi pěkná herečka *3* *3* *14* *3* *3*
  • Keira

kdyby měla keira víc než 170 centimetrů,tak by z ní byla určitě i topmodelka
    • Re: Keira

Keiru mám sic moc ráda jako herečku, ale vím, že by modelka nikdy být nechtěla. řekla to v jednom rozhovoru, že to není práce pro ni :)
    • Re: Keira

A kolko vlastne meria? Podľa mňa je tiež krásna.
      • Re: Re: Keira

Ona má 170 centimetrů přesně *3*
        • Re: Re: Re: Keira

a modleky mívaj tak 175 a víc
  • trošku zlobím

Keiro,najez se
  • prosíííííííím hlásnite

ahoj mohly by jste pro me prosim hlasovet jsem martíííq na tomhle odbkaze: http://a-jojo.blog.cz/0712/sonb-iii -kandidati *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • janika120

Keira

Keira je v hodně filmech moc krásná, a mimo taky je pěkná, ale měla by víc začat jest, protože vypadá, že je na tom docela špatně, ale neříkám že je anorektička, možná, ale tohle mě na ní nezajímá, připadá mi to jako pomluva, ale jinak ja klásná a přeji si, aby se vyléčila, jestli jí něco je
  • Herečka je to dobrá, i obličej má pěkný ale Jeremy Clarcson jí vystihl dobře: Žehlící prkno s obličejem
  • xandy

naramky

je skvela jeste by to chtelo aby vic nosila naramky a min prsteny hlavne na levym prostrednicku *4*
    • dawa11

Re: naramky

presne s tebou souhlaim
  • Keira forever

Keira je genialni, mne se furt snivaji eroticke sny s ni. Genialni herecka,.
  • keira

keira je nejkrásnější v jednoduchých bílých šatech, bosá s rozpuštěnými vlasy
  • Kolik je jí let?

Ve filmografii píši že natáčela od roku 1986 a pak napíšou, že má 25 let. Já byl vždycky dobrý na matematiku, ale tenhle příklad vyřešit neumím. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší