-
Všechno nejlepší
Chci také popřát K.Kneightley vše nejlepší.Líbila se mi třeba v Pirátech z Karibiku.Dnes je jí už 26 let-ještě jednou vše nejlepší. -
Foto
Zdravím, nevíte okdud je tato fotka: http://img323.imageshack.us/my.php?image=ke iraknightleyttg0210247tb.jpg z filmu nebo je to fotka z focení pro nějaký časopis. Hodně by mě to zajímalo, protože ji to velmi sluší. Jinak hodně jsem si oblíbila film Pýcha a Předsudek *14* a taky Piráty z Karibiku *14* -
Moje oblíbená herečka:)
-
She is so f*cking hot she is beautiful everything she is tha best!!! *16* *14* *4*
-
Ahojte všichni!!!
No nazdarte všichni Keira je fakt super herečka a je hezká Holka ale mě se líbí a Moc miluju Emmu Watson a najdete mě v jejím diskuzním foru *14* Tak zatím PS: Film je fakt boží hlavně Truhla mrtvého muže! -
Keira
Keira je fakt super herečka a je taky hodně hezká *3* *4* *4* -
AUTOGRAMY!
NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz -
-
Re: AUTOGRAMY!
mas autogram Keiri Knightley? *4* *4*
-
-
KK ZZ
Je to naše nejoblíbenější herečka.Je úplně skvělá.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Keira je opravdu překrásná !!! *14*
-
naštivte muj suppik blog about Keira
*5* hoj všem!!!!
koho zajímá tahle nadaná krásná a nezaměnitelná herečka Keira Knightley a chcete o ní vědět mnohem vííííc zajděte na muj blog www.super-keira.blog.cz
nechchte kommentík
všem moccinky DÍÍK *4*