-
keira
ja bych chtela jenom vedet, ako se keira vyslovuje. nevite? dekuji *7* -
Keira is great!! *3*
-
velmi zajímava herečka ma svůj osobití půvab ;)
-
No...
Mě připadá ta Keira hrozně moc hubená..to už je lepší být torchu tlutější a ne takováhle anorexička *3* -
-
Re: No...
Píše se to ANOREKTIČKA.
-
-
Nadherna, ale mohla by pribrat na spravnych mistech
-
má něco s pusou?
Keira má něco s pusou? Skoro na všech fotkách jí tak jakože modelkovsky špulí..., je to vidět na těch malých svalech u nosnch dírek.. jak tu svou hubinku nepřirozeně špulí.... to je běs.... asi na to furt musí myslet, hahah, to je otročina *9* -
-
HLUPÁKU NIC S PUSOU NEMÁ *16* *16* *16*
-
BLBČE *6* *6* *6* *6*
-
Re: má něco s pusou?
kiera ma urcite hezkou pusu nevim jak tohle nekoho mohlo napadnout kiera je nejhezci holka snat prome ma pravdu ten kdo rika ze je normalni *3* -
souhlasím,mně se keira taky nelíbí,když se předvádí,v akci je dobrá -
Ona nic s pusou nemá.... Máš vydiny nebo co??? Vždyť vypadá úplně skvěle!!! Asi tady někdo žárlí.... *13* *13* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8*
-
-
Keirinka
ja treba keiru miluju a chci dodat ze ona rty nespuli je jen tak prirozena a pekna i bez make-upu *14* -
Oprawa
Elizabethin-blogisek.blog.cz -
Je uplne bozi a skvela Talentovana herecka, miluju ji, Libila se mi Piratech, jenom kvuli ni jsem koukal na filmy. Naprosto Skvela Herecka
-
Keira Senford
v titanicu tam hrala?????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????? *3* *4* -
-
Re: Keira Senford
Ne v titaniku Keira Knightley nehrála asi si jí pleteš s Kate Winslet. *3* -
Re: Keira Senford
Cože? *1* Proč by hrála v Titanicu? *1* Nepleteš si jí náhodou s Kate Winslet? *3*
-