-
Nej!
Všecko nej k našim narozkám Kellane xD -
-
Re: Nej!
HAPPY BIRTHDAY KELLANE!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Blahopřání
Přeju všechno nej k narozkám *3* -
happy birthday
vsechno nej k narozkamm!*jses mrte dobrej herec. muck* -
Kellan a Hilary
hele ten klip s Hilary je sice dobrej, ale docela jsem na ni zarlila, je tam fakt krasnej, vsichni Cullenovi sou upe hezci, ale nejvi Edward(Robert), tesim se na dvojku!!! *15*
Hele nevite nekdo kdy vyjde "Rozbřesk" a kolik bude stat? dyztak piste diky) -
-
Re: Kellan a Hilary
Rozbřesk vychází 25.3. a bude stát něco kolem 400 Kč :) Snad jsem ti pomohla *3* -
Re: Kellan a Hilary
bude stat 400kč a vyjde kolem 24.3 *1* -
-
Re: Re: Kellan a Hilary
Vyjde 25.3. xD
-
-
-
kellan
V tom klipu s Hilary Duff mu to fakt sekne:)A jako Emmett je vážně super, prostě takovej velkej brácha:) Btw s Ashley Greene určitě nechodil, ale jsou velký kamarádi, zrovna nedávno jsem to někde četla.. -
Nechodil on s Ahley??
Hele lidičky, nevíte někdo jestli chodil s Ashley Greene která hrála ve stmívání Alici?? Mě přijde že je na fotkách hodně s ní, přitom ve stmívání chodil s Rose. Případně pište vzkazy:) -
-
Re: Nechodil on s Ahley??
Ahoj, ne nechodil někde jsem četla že se kamarádili ještě dřív než spolu hráli ve Stmívání a ještě se zná taky dlouho s Jasperem -
Re: Nechodil on s Ahley??
No? to by mě taky zajímalo..a vůbec má nějakou přítelkyňi??
-
-
malá role
Teď jsem koukala na film bezva vejška a taky si tam zahrál malou roli jako skatebordista. A na hlavě měl ty jeho blonďatý kudrnatý vlasy *4* -
Je hezkej
Je nádhernej ale musím říct že ve stmívání má divný vlasy... přitom v knize píšou že je má zlatý a kudrnatý a to doopravdy má, tak proč mu dali paruku nevím.. ale Robík je lepší ale já mám všechny Cullenovi děti ráda. I Haleovi teda a vůbec celou tu best upíří rodinku:) *5* *14* -
-
Re: Je hezkej
Mě se ted poslední dobou víc líbí Kellan na něj nikdo nemá *14*
-
-
kellan lutz
kdo by chtěl vidět kellana a hilary duff tak koukněte na její klip with love kde kellan hraje....je tam krásnej *4* -
Hraje v seriálu na Nova cinema
Ted jsem koukala na nova cinema a videla jsem ho tam je tam upně nejhezčí !!!! hraje v Kalifornské léto II v 14:30 *14*