Přejít na výpis diskuzí

Kellan Lutz

OSOBNOST 5.2.2008 
160 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • erikaa

kniha

Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz *3*
  • bellinka

Výzva

POZOR POZOR o5 vyzivam fandy Twilight na nas napad pokud nekdo tady nw jaky ozvete se rada vysvetlim znovu!
  • mysak.kol

správná tojka

Kellan, Taylor a Robert jsou prostě jako řecké sochy. jsou to miláčkové a jeden je krásnější než druhý. jejich společné fotky jsou bezvadný!! Škoda, že nejsou nějaké odvážnější fotečky *4* *3*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Kellan xD

jj *15*
  • maj_ki

Re: Re: Re: Kellan xD

jo je dobrej!!tak mě docela mrzí že tu nikdo nepíše a je tady tak nějak ,,mrtvo'' víš co jdeme na roba tam je to o něčem jiným !! *4*
  • deniska-l

Re: Re: Kellan xD

tak o vůbec nwm *9* ale je to fakt škoda....joo u roba toe vo něčem jinym *15* ale kellan je taky dobrej *14* *3*
  • maj_ki

Re: Kellan xD

Jo to jeho tělo je upe nejfííííc *14* *14* *14* *14* deni jak přijmeme ty lidi aby tady něco psali?? *7* je tu nuda !!! Ne jako na robovi *14*
  • deniska-l

Kellan xD

ahoooojik... *15* dneska sem tu poprvy *15* a koukam že to tu není nijak rozjety *9* ale toe škoda pač Kellan je fakt super herec a Emeta zahral na jednčku *3* nedokážu si tam představit nikoho jinyho...a momochodem to jeho tělo *14* *15* je kráááásný *15* *15*
  • andysek110

Re: Re: andysek110

tak to jsem ráda že je to pravda:):)
  • maj_ki

Re: andysek110

jo to hodí to máš pravdu *14*
  • andysek110

andysek110

ahojky kellan je bezva herec a jako emmet to je dobrej týpek jsme ráda že hraje emmeta hodí se na něj!!
  • maj_ki

Emmet

to je upec kundaaaa *14* *14* žeru hoooo *14* *14* *14* *14* *14* a co vy ?lidi je tu mrtvo tak pište něco !!!
  • maj_ki

Dotaz

ahojky lidičky nechcete tad ypsat vic na te diskuzi a pozvat nějaké lidi aby si ho přidali do fanklubu až má co nejvíce fanoušku?? A ještě jeden takovej umíte sem davat fotky?protože mě se tu neukazujou když je tam dám ...
  • darkdragonfly

On a Nikki..?

Čau, hele nevíte, jakej má on doopravdy vztah s Nikki Reed (Rosalie)? Vím že spolu nic nemají, ale jako jestli jsou kamarádi nebo tak..Moc dík za odpověď,dost mě to zajímá *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: uu

telo ani tak moc ne no ale ten xichtik
  • Re: Re: uu

jnn
  • miss_cullen

Re: Re: uu

jj *14* *14* *14*
  • miss_cullen

Re: Mensi napad

jj, pak by se to mohlo hodit na blogy o twilight a určitě by tady bylo hned víc fanoušků!
  • maj_ki

Re: uu

Kellan je upe k sežrání a etě nejfíc to jeho tělooo z toho nemůžu *14* *14* *14* Klása prostě
  • nik011

uu

moc krasnejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit