Přejít na výpis diskuzí

Kellan Lutz

OSOBNOST 5.2.2008 
160 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

správná tojka

Kellan, Taylor a Robert jsou prostě jako řecké sochy. jsou to miláčkové a jeden je krásnější než druhý. jejich společné fotky jsou bezvadný!! Škoda, že nejsou nějaké odvážnější fotečky *4* *3*
  • bellinka

Výzva

POZOR POZOR o5 vyzivam fandy Twilight na nas napad pokud nekdo tady nw jaky ozvete se rada vysvetlim znovu!
  • erikaa

kniha

Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz *3*
  • bellinka

Rozjezd

Ahoj lidi jenom jsme vam chtela rict ze u Roberta uz se planuje na tu reklamu na Stmívání!..Tak kdyztak piste tam ty napady!..at uz s tim poradne pohnem predem diky!..A ZAPOJTE SE VSECHNI KDO CHCETE!!
  • maj_ki

FOTKY!!

čusííík lidičky máte někdo fotky kellana lutze nebo taylera lautnera??plsky napište mi vzkazik maj_ki a domluvíme se tam díky *4* a papa
  • zanesskaaaa

Krasavci

Myslím že nemohli líp vybrat.. všichni ve Stmívání jsou upe nádherní.. všichni vymakaný sexy těla, a roztomilí.. prostě dokonalost *14* *14*
    • mysak.kol

Re: Krasavci

naprosto s tebou souhlasím. *15* *1* *1*
  • Miley se mi nelíbí!!!!!! *16* *16* *16*
    • Mě taky ne, aspon kdyby se nechovala jako.... *1*
      • Ziall
        ...prase *12*
        • To je jen závist vy p*či ! ! ! : (
  • mysak.kol

9.5.2009

lidi! v sobotu bude vyhlášení první stovky nejoblíbenějších knih! Kdo hlasoval pro Stephenie Meyer, tak se dívejte. je jedno, jakou knihu, ale budeme držet palce. pak je druhé kolo!
  • lidus5

Hlasujte!

Ahojte, včera jsem se dívala na soutěž kniha mého srdce... A mezi stovkou nej se objevilo Stmívání a Rozbřesk!!! *14* Takže na www.knihasrdce.cz hlasujte!!! Je, ale těžký rozhodnout pro kterou, no já budu hlasovat pro stmívání! *14* *14* Protože kapitola Doznání je fakt dokonalá!! *14* *14* Tak šup hlasovat... *3*
  • anca.trhla.anca

Hláásuj

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ 0905/ssoouutteezzz-zacina-d
    Prosí m hlasuj *1* o nej blog o Twilght !!Je to jen na tobě komu dáš hlasek:-D ale dikec hlasuj *4* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší