Přejít na výpis diskuzí

Kelly Clarkson

OSOBNOST 31.12.2006 
371 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kelly Clarkson

Kelly Clarkson patří mezi moje oblíbené zpšvačky a myslím si,že se po nikom neopičí ba snaží se aby podala co nej výkon,a je to taky sexy ženská!!!stručně řečeno mám jí ráda *14*
  • kelly

najkrajsie pesnicky ake existuju
  • Kelly je mastná

Hele Kelly UMÍ ZPÍVAT A TY O NI NEŘÍKEJ ŘE JE BLBÁ BLBÁ HUSA

P.S. STEJNĚ JE TO PRAVDA *15*
  • .......

Myslím že každý může mít svůj názor na kelly mě se třeba líbí např její zpěv a její konzerty stojí a to dává fanouškům maximum z hudby .... a lidi na vzhledu přece nemáleží.....musím uznat že ted přibrala trochu kil ale to nic nemění na jejím zpěvu..... *3* a víte co na ní obdivuju nejvíce ? *7* to že je taková sama sebou nedělá si hlavu s toho že ji někde v novinách pomlouvají - ta ztloustla ta ze stárla atd.... *9* .....
    obdivuju že ze sebe nedělá nákou super silikon hvězdu, ale že je jako ostatní lidí to je ná ní to skvělí a proto mě mrzí že jí takhle hnusně nadáváte... je to jen váš názor bohužel *9*
    • Re: .......

Souhlasím, jenže Shakira si taky např. nenechá vycpat prsa silikonem!!!
    • Re: .......

Naprosto s tebou souhlasím. Respektuju názor každého, ale taky toho, kdo ví, co říká a rozumí tomu o čem mluví. Taky souhlasím s tím, že je úžasné, jak i přes takové úspěchy zůstala normální. Je to prostě hvězda...
  • ivana

kely je super spevacka *4*
    • Re: ivana

spěvačka?kolik ti je?trošku síílička,ne? *13* *7*
  • všem fanouškům Kelly

Jak se tak dívám, tak jsem já a slečna BLBÁ HUSA roupotaly docela zajímavou diskusi, co? *1* Mám radost z toho, že kromě idiotů, kteří muzice zřejmě moc nerozumí, existují i lidi, kteří ví o čem mluví a nežvaní naprosté nesmysly... Zakže díky za reakce. Kelly by se určitě pobavila... *1*
    • Re: všem fanouškům Kelly

Tak to já si myslím něco jiného! Mě je líto, že na světě existují lidi, kteří hudbě vůbec nerozumí a těch co hudbě rozumí je málo. A kdybyste měli to co jste sem napsali říct před Shakirou, tak byste zrudli a koukali jaká vám přiletí facka. Ona aspoň není nudná.
  • AVV
  • AA

Kelly 4ever *14* *14* *14* *14*
  • aaa

ehm.. ty blbá huso.. stebou teda moc nesouhlasim.. *16* nadhero..hlavne ze ty jsi jiste krasna.. A asi ji zavidis co.. *13*
    Jinááč je KeLly fakt nejjjjjjjjjjjjj. *14*
    Proste ji milujuuuuuuuu *15* *14* *14*
    • Re: aaa

Komu nadáváš *7* ? Té holce co napsala příspěvek s titulkem Blbá husa a nenapsala jméno *7* ? Sandy *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší