-
Prostě Kellynka...Ta nejlepší.Jsem rád že ji nemiluju sám
-
AVV
-
nula kelly
Kelly nebude nikdy lepší než Will Young! Jedinou útěchou pro mě je, že nevyhrála World Idol. To bych se jinak šla věšet! Naprosto souhlasím s Mandy! To, že se snaží zpívat jako černoška, jí nepomůže. Prostě navždy bude jen Popelka z Ameriky. V Evropě nemůže prorazit! To prostě nejde! -
To, že Willda nevyhrál WORLDIDOL může být i tím, že se to konalo v Londýně a dostalo se mu tak nejvíc pozornosti ze všech soutěžících (viz rozhovory s moderátory), což diváky určitě ovlivnilo... A Kelly ho v prodávanosti trumfuje hlavně proto, že Amerika má "nepatrně" víc obyvatel než Anglie...
-
Nejprodávanější?
Kdo tu mluví o tom, že je Kelly nejprodávanější? Will prodal 1,2 milionu CD za týden, kdežto ona 1,3 milionu za měsíc... Navíc tu nemůžeme řešit, kdo je lepší, protože se každému líbí něco jiného... -
Není Americká Popelka
Chtěl bych jen reagovat na příspěvek,že je Kelly jen Americkou Popelkou,která se v Evropě nikdy neprosadí.Možná se neprosadí v ČR,ale v Evropě je hodně slavná.Před týdnem jsem se vrátil ze Švédska,kde skoro každou hodinu hráli její hit Since you been gone.To samé v Německu a v Anglii ji znají už taky dlouho.Když si chcete stáhnou nějakou písničku od Kelly na Dc++,v každé zemi vám to najde aspoň 50 otkazů,ale Willa je někdy těžké najít v jiných zemích než v Anglii a ČR.Willa nekritizuju,sám mám jeho obě cd,ale osobně si myslím,že je Kelly lepší.A to že je silnější vůbec nevadí,většina mužů si ráda na něco šáhne-a nemusí to být jen kosti-jestli mě chápete. -
pro Kubíka
Dobře, Kelly se sice začíná prosazovat v Evropě, ale to samé se dá říct i o Willovi, který se pokouší o totéž v Americe... Kelly teď sklízí úspěch se Since you've been gone, ale vzpomeň si na Light my fire, to se taky hrálo pořád... A konečně, co se týká DC, zkoušela jsem se to a vyšlo mi to úplně nastejno, záleží, jaký tam máš zrovna hub...:) Nechci se hádat, jen chci říct, že bychom se na to neměli dívat jen z jedné strany... :) -
Já chápu že každému se líbí někdo jiný,jen mě naštvalo,že některé individua napsali o Kellyně že je tlustá a že neumí zpívat.Ono se to dobře kritizuje ze křesla,ale kdyby ten dotyčný stál vedle ní na podiu a měl zazpívat,myslím,že by se mu všichni vysmáli.Nejde jen o to jak vypadáš,ale hudba je hlavně o zpěvu a ten si myslím že Kelly ovládá bravůrně.Já nechtěl kritizovat Willa,sám mám obě jeho cd a poslechnu si ho rád,ale fakt mě vytočilo,když někdy začal psát jak je Will úžasný a naproti němu Kellyna hrozná.Will má taky svoje chyby-třeba že je jinak orientovaný.Ale to je jeho věc stejně tak jak je věc Kellyny kolik toho sní a jak bude vypadat.Ten kdo dokáže jen kritizovat je podle mě ubožák a ten co ji kritizoval je opravdu ubožák.Myslím že toho ještě v životě moc nedokázal a taky nedokáže,protože se zajímá jen o cizí chyby a sám se nad svýma nezamýšlí-sorry že je to tak dlouhé,nějak sem se rozjel
-
speciálně pro Mandy
To že zpívá černošskou hudbu je její věc,Will v soutěži zase zpíval převážně ženské písničky a nikdo ho za to neodsuzoval. -
Peace and love
:)Ne neboj už se nerozjedu.Já chtěl jen poukázat na to že každý má chyby a s nějakou tou chybičkou se musí v životě počítat.Tu chybu má Will,Kelly,já i ty.Prostě všichni.A každý má jiný styl.Já miluju Kelly a ty zase Willa.Buďme tedy dobřími přáteli,jako jsou oni sami.Mají se totiž žeprej rádi(nemyslím lásku)....:):):)