-
blog o kelly
Ahojte tak Kelly je suupeerrrr!!! A proto sem si o ní udělala blogís,pomáhá mi s ním redhot*girl tak se tam jukněte a nechce komentář jak se Vám tam líbí kuujuu :-*
www.kelly-cl.blog.cz -
Myslim si, že porovnávat Kelly s Avril ani nejde, obě jsou přece úplně jiný, ale radši než Avril mam Kelly a vy????
-
fan kelly
copak se tady u váš všechno motá jak ten zpěvák vypadá pane bože hlavní je to že umí zpívat ne přece nemusí vypadat jako barbie to by šla na modelku kelly umí zpívat tak zpívá a jak krásně a je moc milá a pěkná♫ *15* -
happy
vše nej -
váš názor na Kelly?
Napiš svůj názor na Paris na stránce http://vase--nazory.blog.cz/0907/va s-nazor-na-celebrity -
kell
kelly je prostě nej a kdo je proti je blbej -
Kelly is best!!
Ahoj!!Já Kelly zbožnuji! je to snad nejlepší zpěvačka *14* -
for debilka: ještě jsme se nedozvěděli co? *8* *13*
-
Kelly je super
Kelly je mpja nejoblíbenější zpěvačka je supeeeeeeeeeeeeeer *14* -
.......
Myslím že každý může mít svůj názor na kelly mě se třeba líbí např její zpěv a její konzerty stojí a to dává fanouškům maximum z hudby .... a lidi na vzhledu přece nemáleží.....musím uznat že ted přibrala trochu kil ale to nic nemění na jejím zpěvu..... *3* a víte co na ní obdivuju nejvíce ? *7* to že je taková sama sebou nedělá si hlavu s toho že ji někde v novinách pomlouvají - ta ztloustla ta ze stárla atd.... *9* .....
obdivuju že ze sebe nedělá nákou super silikon hvězdu, ale že je jako ostatní lidí to je ná ní to skvělí a proto mě mrzí že jí takhle hnusně nadáváte... je to jen váš názor bohužel *9* -
-
Re: .......
Souhlasím, jenže Shakira si taky např. nenechá vycpat prsa silikonem!!! -
Re: .......
Naprosto s tebou souhlasím. Respektuju názor každého, ale taky toho, kdo ví, co říká a rozumí tomu o čem mluví. Taky souhlasím s tím, že je úžasné, jak i přes takové úspěchy zůstala normální. Je to prostě hvězda...
-