-
KEllyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kelly je naaaaaaaaaaaaaaaaaj, počuli ste jej pesničky? ak nie, tak to je hriech :D nerobim nic ine, len ich pocuvam dookola cely den uz asi 3 mesiace :D *1* *1* -
AHOJKY LIDICKY CHCI VAM ZDELIT NECO O BEZVA ZPEVACCE KELLY CLARCSON :) *4* *4* *4* *4* CHCETE TO VEDET ? DOBRE JA VAM TO PROZRADIM ......... *15* *15* *15*
-
kelly
Kelly Clarkson je ta nej zpěvačka strašně to prožívá a daříse jí to.Mám jí strašně ráda doufám že bude dál takhle zpívat a ten co oní mluví blbosti tak ji závidí ale je to jednička jaja *4* *3* -
...
For debilka:To by mě teda zajímalo co... *7* *7* *7* -
Kelly je boží, mroží,krásně zpívá. Moc jí fandim. *14* je bombová a moc hezká. *14* někdo něco proti? *5*
-
kelyl
Kelly je podle mně nejlepší zpěvačka na světe *14* -
Kelly je jediná popová zpěvačka kterou poslouchám!je hodně dobrá.a písniča Because of you je nádherná!pouštím si to když mám depku *3* *1*
-
Vše o Kelly Clarkson
VŠE O KELLY CLARKSON NAJDETE NA www.terulin7.blog.cz TAK NEZAPOMEˇNTE SE JÍT PODÍVAT!!!!!!!!!!!!!! *14* *3* -
...
čau všici,,,hele Kelly už nám klesá,,,a je v top 10 ...10"""!!!"""Takže doufám,,,že nebude víc klesat,,,ale pouze stoupat...!!!Pa *9* *7* *9* -
Škoda.že klesá,ona,si to nezaslouží,zpívá krásně,za to taková trapka Paris,která se jenom předvádí. Kelly má nádherný písničky, a videoklipy,ve kterých se nepředvádí,ale taky v něčem poučují,Because of you,je nádherná,jako že myslí na svojí dcerušku... *1* *1*