-
Nesouhlasím
Sorry, doufám, že se zas nerozjedeš...:), ale nemůžu souhlasit s tím, že Will zpíval na POPIDOLU hlavně ženské písničky!!! Blame it on the boogie je od Jackson five, Light my fire od Doorsů, Evergreen nazpívali myslím Westlife, Sun going down je duet Eltona Johna a George Michaela :) a v ostatních se zpívá převážně o ženských...:) Možná u písničky Must be talking to an angel je to možné, ale tam nevím, kdo to zpívá v originále. A u Horečky sobotní noci je to snad jasné... -
Kelly
Kelly je prostě nej. Co k tomu dodat??? -
Birhtday
Dne 24.4. oslavím s Kelly 13.narozeniny!:-D *3* *1* -
Kelly
Skvělá zpěvačka!!nejvíc se mi od ní líbí asi - You found me - *3* *4* -
-
Re: Kelly
Já od ní teď objevila Don't Waste Your Time a Be Still. Obě jsou nádherné. Kelly je prostě zpěvačka mého srdce. *4* -
-
Re: Re: Kelly
(kýv kýv)...x)
-
-
-
KONCERT V MNICHOVĚ, HAMBURGU, KOLÍNĚ NAD RÝNEM
BOHUŽEL MÁME TU SMŮLU, ŽE SE SEM DO PRAHY KELLY ASI NEPODÍVÁ! NEJBLIŽŠÍ KONCERTY BUDE MÍT V ÚNORU V NĚMECKU, KONKRÉTNĚ V MNICHOVĚ, HAMBURGU A KOLÍNĚ NAD RÝNEM. KDYBY TADY BYL NĚKDO, KDO BY CHTĚL JET NA JEJÍ KONCERT TŘEBA DO MNICHOVA, TAK SEM NAPIŠTE, SHÁNÍM NĚKOHO, KDO BY JEL SE MNOU, NECHCI SAMA! DÍKY *3* -
Kelly je vynikající zpěvačka, mám nejradši písničku Stronger, Viděla jsem ji u sestry v časopisu Hello, který má do angličtiny, takže super, je to sice anglicky, ale moje ségra mně to přeložila, protože anglicky umí dobře a taky ji baví, Kelly je úžasná
-
Happy B-Day
Kelly je moje nejoblíbenější zpěvačka již několik let a já díky nezapomínám co je to pravá hudba a talent. Chtěla bych jí ráda poblahopřát k jejím 28 narozeninám. Happy B-Day Kelly :)) Our honey *15* *3* *14* *14* -
-
Re: Happy B-Day
Je úžasně krásná. Because of you je podle mě její nejlepší skladba. Ale třeba takový already gone nebo breakway je taky skvělý,poslouchám to stále dokola.
-
-
Kelly je uplně skvělá!!!! Jen bych chtěla vědět kdy a kde má někde nějakej koncert jestli by to šlo *4* *3*
-
kelly
je to super kořka a spívá uplně krásně *4* *4* *14* *14* *4* *4* a je hezká *14* *14* *14* *14* -
Kelly Clarkson
Ahoj Kelly Jsi nej nej nejlepší a hlavně se mi líbí tvoje písnička Because of you mám to na CDčku a na mobilu na mp3 *14* Jsi fakt krásná holka ne že by sem byla na holky to ne tak ahojik *3* *15* *1*