-
Nominace
Ahoj všichni...Kelly je nominovaná na 3 ceny Video music Awards...Takže každý kdo jí má rád pro ni může hlasovat na stránkách www.mtv.com v sekci "On Tv"....Dejte jí svůj Viewer´s choice....A pak 28.srpna fanděte ať to vyjde....Good luck Kelly -
---
Teda, vy jste tady tu diskuzi pěkně rozjely :-) .. já ale vlastně nechápu, proč srovnáváte Willa s Kelly, vždyť každý zpívá rozdílný styl muziky a každý má i jiný způsob prezentace ... Já Kelly zbožňuju, mám doma obě její CDčka, zrovna poslouchám to druhý, Breakaway, a i přesto, že ty desky poslouchám pořád dokola, neomrzelo mě to! Kelly je mi sympatická, zpívá pro mě dobrý styl muziky a má úžasný hlas ... a to mi prostě stačí :-) .. jinak myslím, že se začíná prosazovat i v ČR!!! KONEČNĚ :-)! -
Jéééé
Moment like this je moje nejoblíbenější písnička.Je strašně krásná.Má ještě nádhernou koledu:My Grown up Christmas list.Taky doporučuju.... -
hehe...
heh,bráka jí má v MP3 tak jsem si to jen tak z nudy poslechla a řeknu vám super...samo jsem se zarala nejvíc do písničky A moment like this =D co vy? -
Opět boduje
Kelly opět boduje.Po zapsání do historie,kdy její píseň Moment like this se v hitparádě Billboard 100(nejváženější hitparáda po celém světě) udržela nejdéle v historii této hitparády na 1.míst,boduje opět.Znovu vytvořila rekord.Ještě nikdo nikdy neměl v této hitparádě nasazeny 2 písně,až teď.Kelly boduje se svým videoklipem Behind This Hazel Eyes,který se drží na 1.místě,její píseň Since you been gone se drži na neuvěřitelném 25.místě.Gratulujeme Kelly.Jsi úžasná -
Will a Kelly, Kelly a Will
Willda vystupoval!!! V Edinburghu... I Kelly zpívala v Americe. Jo, a četli jste někdo, co říkala Kelly o svém přátelství s Willem? Nebude to přesné, ale zhruba tam stálo toto: "S Willem vycházím velmi dobře, jsme přátelé. Vždycky když jsem v Londýně, zaskočím k němu na návštěvu. Nebereme si servítky, říkáme si úplně všechno, i to nepříjemné. Nelžeme si... -
Tak tam nebyli, co? :( Ale Will prý měl kdesi v Londýně vystupovat, jenomže mu to kvůli Live8 zrušili...:( Třeba se báli, že by mu tam nikdo nepřišel...:) Jo, a kdy má ta Kelly přijet?
-
Taky bych jel hned,ale vystupují spolu jen v Americe a teď má Kelly koncert i v Anglii,kde bude Will jen jako host,jinak v okolních zemích se moc nevyskytují.Kdyby se objevili u jakýchkoliv našich sousedů,hned bych jel.Kdyžtak bysme mohli jet i spolu:)PS:Možná je můžeme vidět dnes na čt2 od 15:00 na koncertě Live8
-
:)
Hele, a nebudou mít spolu třeba nějaké turné? Že bych se zajela podívat...:) -
Ať žijou
Ať žijou a ať jim to pořád tak krásně zpívá jako doteď:)