-
kelly je nej
Kelly je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *5* Je nejlepsi na svete -
njn Barbie
je to hvezda a zpivat fakticky umi *1* *1* *1* -
Kelly je nej!!!!!!!!!!!!!
Já si myslim že Kelly je nej!!! *4* Moje nej zpěvačka... je prostě super... a ten kdo si to nemyslí nebudu mu brát jeho názor... -
Čau všichni
Ahoj všichni! *3*
Ráda by tu měla takovou internetovou kámošku. *8* Opravdu je zábavy prohlížet si tyhle úžasný stránky a psát svoje názory na hvězdy. *5* *5* Jak se vám líbí tyhle stránky? A jaký je váš názor na Kelly? *7*
Vaše Sandy *3* -
Blbá husa
Kelly vůbec neumí zpívat! *8* V porovnání se Shakirou nebo Anastaciou je nula! *9* Navíc je hnusná a má nejošklivější vlasy na světě! *9* Nevím proč ji vůbec pustili k mikrofonu! *5* Nenávidím ji! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Blbá husa
To si děláš srandu ne????Kelly je nejlepší zpěvačka co kdy chodila po tomhle worldu...je boží...její písničky mají hloubku..hlavně že ty...trubka která tomu nerozumí se do to sereš!!!!!! *16* ..KELLY JE NEJLEPŠÍ!!!! A je i hezká *3* -
-
Re: Re: Blbá husa
Lucinka, Lucinka...jak tříleté dítě! Chováš se jak mimiońo!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Blbá husa
oprava: mimino -
-
Re: Re: Re: Re: Blbá husa
Kelly je proste best zpěvačka umí suprově zpívat a je to moje životní motto.Miluju ji!!! *14* *14*
-
-
-
Ty jseš sama trubka a do všeho se sereš. Právě tady diskutuji s Terkou a denny a ty do toho strkáš nos. A kdo se pak do všeho sere? Nepleť se do toho krávo. Ničemu nerozumíš. Ani tomu, že tady diskutuji jen s DENNY A TERKOU! Rozumíš už krávo? *16* *8* *5* *13*
-
-
Protože asi vyhrála American Idol ty prďolo!!Nezáleží na tom jak vypadá ale jakej má hlas a jak se prosadí!!A navíc je moc klásná!!A tu svou Shakiru si strč třeba do ucha!!Zpívá sice docela dobře ale na Kelly nemá!!Nemá takovej hlasovej rozsah jako má Kelly!! *1* -
-
Náhodou je stokrát lepší než ta tvoje Kellinka. Kelly na Shakiru a Anastaciu nemá! *16* *8* *5* *13* -
-
Re: Re: Re: Blbá husa
no jasně!!Ty magore tak ať si zkusí zazpívat takový výšky jako umí Kelly!!To nedokáže ta tvoje jódlovačka Shakira!! *8* Na Kelly nikdo nemá a za tim si budu stát pořád!!Kelly umí zpívat jakej koliv hudební žánr!! *1* Vždyť jí většinou nazývají že je to megastar tak nepindej a zavři ten svůj zobák ty nádhero !!Sama si hloupá husa!! *16* -
-
Re: denny
Jseš hnusná kráva. Tlustá a samá bradavice. Jseš nelidský hovado a páchneš jak prase. Většího kreténa a idiota jsem neviděla. Jseš fakt debil a hnusná kráva. *5* *16* *8* *13* -
-
Re:Re:Blabá Husa
No jak můžeš napsat většího idiota sem NEVIDĚLA??Copak ty víš jak vypadám!!A navíc,nechme toho,každý má právo na svůj vlastní názor....Já říkám že Kelly je nejlepší a ty zas že je nejhorší no....Vždyť se hádáme zbytečně jen kvůli ptákovině.Já sem fanda Kelly a ty zas Shakiry,tak už toho nechme!! *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: Blbá husa
No právě! Ta výška je hnusná! Právě Anastacia a Shakira zpívají hezky a to co ony dokázaly ta kráva Kelly nedokáže!
-
-
-
-
Blbá husa jsoš tady maximálně ty!!!Fakt bych tě chtěla slyšet zpívat, když tomu tak rozumíš.Slyšela jsi někdy tu svoji Shakiru zpívat živě???Nic proti ní-je docela dobrá,ale mečí jak koza!Kelly má úžasnou techniku a nádhernou barvu hlasu,a proto nikoho nezajímá,jaké má vlasy.Takže si sbal ty svoje povrchni kecy, protože z tebe mluví závist...Doufám, že si to přečteš!!!
-
-
Kelly je proste nej A TAKY NEJ zpiva a doufam ze bude vzdycky takova jaka je ted...PROSTE NEJLEPSI *14* *4* *1* *5*
-
Ahojky Kellynko já sem tvoje nej. faninka a jedny moje nejhnusnější kámošky tě hrozdně pomlouvají a nesnášejí tě radči mají nějakou pitomou,skurvenou píču Sarah Connorku Ponnorku a je vychcaná *14* *14* *14* *14*
-
*4* *14* *5* *9* *3* *3* *16* *8* *15* *5* *5* *13*
-
blabla
kelly je fakt nej a super *14* *14* *14* -
Kelly
Rozhodně bych řekla, že neni nejlepší. Ale má opravdu spíš sobrou techniku, než barvu. Řekla bych, že není divu, že pro ni napsala písničky Christina, protože jsou si dost podobné ve zpěvu, podle mě...