Přejít na výpis diskuzí

Kesha Sebert

OSOBNOST 6.4.2009 
182 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellaswann

l

Ta písnička Tik Tok je hustá ale jinak Kesha neumí naživo zpívat!
  • průměr

já řikám jen svůj názor a rozhodně na ní nechci nějksprostě nadávat. Ale upřímně mi přijde dost trapná. Nemyslim, že by měla kdovíja zvláštní hlas a nebo alespoň s ním uměla pracovat. Taky si občas poslechnu její písničku, ale přijde docela průměrná na to, jak jí všude vyvyšujou. A i když mě na vzhledu nezáleží, nějaká krasavice teda ani neni. možná kdyby se uměla namalovat a tvářit normálně... myslí si, že když bude mít vzhled alá hrozně crazy holka, bude nějak cool. zatím je to ale vážně spíš trapný
    • Re: průměr

presne

*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
  • všechno nejlepší *4* *4* *4* Kesho :)))))
  • Ke$ha

Ke$ha - Backstabber... ♥ :P
  • kotko

Hele co o ní furt píšete vulgárního? sakriš hned s tim přestante ona je super zpěvačka kterou mám ráda.. *3* *3* *16* *16* *16* *16*
    • Re: kotko

Vykašli se na ně Kesha je ssuuppeerr já se s naší třídou taky rozčilovala takže ještě jednou vykašlat se na ně: *13* *1* *1* *15*
  • FAN SITE

Máte rádi KeShu? Tady máte různé informace a fotky : www.kesha-fans.blog.cz *3* *4*
  • lasisko

Fuj to prase si nečistí zuby blee...
  • ahoj kesha si fakt nej. tvoje velks faninka Peťka
  • kesha vše nej.k narozkam
    • trochu pozdě ne
  • kasha

zabijeme kashu?zabijeme kashu?Kdo souhlasí at to pise kolikrat chce dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola *3*
    • Re: kasha

dokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokola *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší