Přejít na výpis diskuzí

Kesha Sebert

OSOBNOST 6.4.2009 
182 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hudy

Mazání a rozhraní

Projela jsem si diskusi a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat, a to včetně vulgarit v nadpisech!!!
    Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila! *13*
    • Re: Mazání a rozhraní

Hej dobře ty ! jen do nich ...proč sem ty lidí chodí když keshu nemůžou vystát..urážejte si někde jinde
  • puspuspusinka

Kesha

Kesha má úplně suprový písničky, jako osobnost jí zase tolik nemusím, ale nwm proč jí tu srovnáváte s Lady Gaga *7*
    Podle mně si nejsou vůbec podobný. Každá má svůj styl. Od LG poslouchám jenom 2 písničky, a jinak je mi ukradená a řekla bych že je Kesha pomalu lepší, protože má aspoň normální styl oblékání.
    Ale jinak jako tohle je můj názor, Kesha je úplně suprová zpěvačka !!! *14*
    • Re: Kesha

to mas pradu kesha je suprova a ja taky lg nemusim podle mne je lg divna *1* *1* *1* *1* *1*
  • k_sha?

kdo je Kesha Sebert? *7* *7* *7* *7* haa???
    • Re: k_sha?

No já to taky nevim kdo to je....Pořád o ní někde píšou,byla sem zvědavá a pustila si písničku a nechápu jak z toho může být někdotak na větvi *7*
    • Re: k_sha?

jses blba,nebo co *7* .ona je to kesha ajestli ji neznas tak si 1000 let za opicema *5* *5* *5*
    • aquamarine

Re: k_sha?

Odpovím ti: Kesha má 1.místo v kategorii Objev roku.......je fakt cool.,nemyslíš? *3* *3*
      • Re: Re: k_sha?

Si najlepsia spevacka na svete citam inko a tam si skoro vzdy povedz mi ako stihas rodinu a karieru

Jo je cool *14*
    • puspuspusinka

Re: k_sha?

Seš z planety opic nebo co? *7*

ne jen zertujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu
  • demiska-lovatova

Kesha

Ahoj, koukám, že tady máte pěkně dusno, kdo si proboha ty mileycyrusko, dit seš u Keshy ve fanklubu, tak proč jí tu nadáváš? *7*
    Mno podle mně je Kesha na začátek dcl dobrá, její písničky se mi teda dcl líbí, neříkám že jí mám kdovíjak ráda, ale písničky má hezký !!! *4*
    Jentak dál Kesho !! *14*
  • průměr

já řikám jen svůj názor a rozhodně na ní nechci nějksprostě nadávat. Ale upřímně mi přijde dost trapná. Nemyslim, že by měla kdovíja zvláštní hlas a nebo alespoň s ním uměla pracovat. Taky si občas poslechnu její písničku, ale přijde docela průměrná na to, jak jí všude vyvyšujou. A i když mě na vzhledu nezáleží, nějaká krasavice teda ani neni. možná kdyby se uměla namalovat a tvářit normálně... myslí si, že když bude mít vzhled alá hrozně crazy holka, bude nějak cool. zatím je to ale vážně spíš trapný
    • Re: průměr

presne

*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
  • "Hvězdy"

Kesha, Miley Cyrus, Lady Gaga, Katy Perry jsou pro mě bezvýznamný "hvězdy", který ačkoliv můžou bejt tvořivý, revoluci v muzice neutvoří... A silně pochybuju o tom, že by některá z nich vyprodala aspoň Wembley, nebo Strahovskej stadion, kdyby byl funkční (zlatej Axl). Katy Perry je aspoň hezká, ne jak tahle vyfetlice...
    • abigor

Re: ,,Hvězdy''

naprostý souhlas, ještě přidej Lilly Allen *1* *1* a ostatní tohoto typu, myslim taký mužský zastoupení až ke dvaceti-členným skupinám (US5,Backstreer Boys). to všechno je příšerný a holky, Gaga je z nich nejhorší *4* až po tady té zfetované krávě bez mozku
    • Re:

Tak to možná jenom Miley ale o Lady GaGa takhle nemluv! *16*
    • dianna114

Re:

A nejvtipnější na tom je, že to napsal někdo, kdo je ve fanklubu Lily Allen. *1*
    • Re:

CO TI SIBE NAJLEPSI JE oRLANDO bLOOOM *7*
    • Re:

No tvůj názor jak myslíš!..ale o lady gaga bych tohle neřikala ta me zi tyhle fakt nepatří je dobrá..a miley..ale kesha to je fakt primitiv to mas zas pravdu..s keshou souhlasim..no a katy ta je tky dobra ale nej je gaga..mysli si co chces
  • OMG...TOTAL SHIT..

Dobry pisnicky, ale jinak tragicka..fakt uboha..najednou se vynorila nova hvezda a vsichni sou z ni upe paf..je dobra textarka, klipy nema spatny,..ale jinak se chova jak primitiv..kam se hrabe na jiny zpevacky, ktery si svou cestu tvrde vydupaly jako lady gaga♥..kazdy mame svoje idoly fajn, at je kesha klido vase oblibena,to je vase vec ale jen rikam co si o ni myslim..najednou o ni pisou ze je lepsi nez pink, katy perry, a prekvapilo me ze napsali i nez Gaga..!! jako to je teda vrchol..xD..nepochopim..xD..to fakt prehanej..si mysli jaka bude frajerka kdyz rekne ze poblila paris hilton a chova se jak devka..takhle akorat je videt jak je primitivni neinteligentni a kopirka nekterych konkretnich zpevacek..no nic..
  • bellaswann

l

Ta písnička Tik Tok je hustá ale jinak Kesha neumí naživo zpívat!
  • kikusenqqa

.nej je Kesha

holky znáte tu písničku Blh blah blah ta je upe nejfíc!! *14* *3*
    • aquamarine

Re: .nej je Kesha

jjj je super... *14*
  • Kesha

Perfektná pesnička...práve teraz ju počúvam a už ju viem uplne naspamäť je to naj naj naj pesnička, aku som kedy pocula, myslim TIK TOK...ale Keshu ako cloveka ta to ne pripada mi jak lady gaga ktora sa mi hnusi
    • Re: Kesha

HMM tak to mozna tobe, ale jinak je gaga the best!!!
      • anett12

Re: Re: Kesha

jojo, Lady Gaga je moe nej zpěvačka....miluju ji!!!♥♥ *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit