-
Re: Re: Re: noc v muzeu 2
Já jsem na tom ještě nebyla..Ale kámoška jo,tak mi hodně vyprávěla a já jsem se dívala na pár ukázek.Ale 18. se chystám!Už se moc,moc,moc těším!! *1* -
typ
Ahojky lidičky!!
Dívali jste se dneska na koncert Miley Cyrus na HBO? Jako hosté tam byli JB a zpívali s ní We got the Party(nebo jak se to píše lol),When you look me in the eyes a Year 3000 ..Je to koncert z roku 2008..
Jsou tam ukázáný záběry ze zákulí,hlavně tedy koncert,zkoušky,atd.
Pokud jste to nestlihli,máte ještě šanci zítra v 11:45 na HBO!
Určitě si nenechte ujít!=) -
Re: Re: noc v muzeu 2
Tak yjsem se na to dívala a je srande, že tak velcí kluci tam běhají s takovýma křidýlkama!! A ta písnička z Titanicu, co tam zpívaj je božská!! Lepší než Celine Dion!! *1* -
Re: noc v muzeu 2
Já jsem viděla video na youtube,jak to nacvičovali..fakt to byla sranda!!=D..jestli ho najdu,tak ho sem hodím,ju?
Jonas Brothers jsou nejlepší zlatíčka na světě!!=D
Nikdy jsem nedokázala pochopit,jak mohli být fanynky zblázněné třeba do Tokio hotel..co všechno dělali..taky jsem se zařekla,že bych se k ničemu takovému nesnížila..a hle..jsem v tom až po uši skoro celý rok!Není den,kdy bych neposlouchala jejich písničky,nedívala se na jejich videa a nezkoumala plakáty na zdi tak,až se mi rozmaže pohled...Miluju je!!=D -
noc v muzeu 2
Tak jsem se mrkla na Noc v muzeu 2, kde měli hrát všichni 3 andělíčky. Ale myslela jsem si, že to budou oni, a ne nějací porcelánoví!!! To mě fakt naštvali!!!! -
Re: Re: Re: kevin
Nick chodi s nakou Jorden....asi *7* -
Kev je zasnoubený !
Kevin je zasnoubený ! A já mu to moc přeju *4* -
Re: Čauky
nn on je Paul Kevin Jonas ml -
kevin
kevin je milacek *3* *3* *4* *4* -
Kevin-super
Kevin není hnusnej! Jen na některejch fotkách se mi nelíbí. Jinak všichni tři z Jonasů jsou BOŽÍ, SLADCÍ a prostě NEJ!!!!!!!!!!!!! -
Re: Kevča is BEST !!!
neee asi ja to sami taky nejvic joa ale vsichni sou sladciiii *1* *1* *1* *1* -
Kevča is BEST !!!
cože jestli tady někdo řekne že je Kevin h... (nechci to ani psát) tak ho roztrhám na kousíčky je krásnej a hodnej a všechno možný já sice miluju Joea ale miluju prostě všechny z Jonáskůů jsou BEST !!! -
Re: ....
neke ty jako znáš nicka jo?no to určitě *9* -
Kevíííínek♥
Cože??Že je Kevinek hnus? *13* Tak to ne!!Kevinek je podle mě hodnej a neni ani hnusnej!! *4* Mě se líbí! *14* -
Re: ....
ja bych to neriskovala. Nick nema rad otazky na soukromi. A jak by ses zeptala? Nicku, nezasnoubil se jen tak nahodou u vas v rodine nekdo? -
....
Ahoojky !! *3* ..v BRAVU jsem se taky dočetla,že je Kev zasnoubený,ale pravdu se nikdy z tohoto tisku nedozvíme.
Vytáhla bych to z Nicka,ale on nerad odpovídá na tak osobní dotazy..ale kdybych to nějak nenápadně obešla *1* ...kdyžtak vám potom dám vědět *4*
*Zbožňuju Jonas Brothers!* -
jj Kev chodí se Danielle Deleasa Joe s Camillou Belle a Nick je single se Selenou se už rozešel... -
Re: kevin
mno kevin není špatný mno ale četla jsem že se zansnoubil s tou daniel *3* -
kevin nejen ze s ni chodi dokoce se zasnoubili(teda myslim) -
Re: joe jonas je miláček
souhlasim joe je nejepsiii