-
t-music!
hlasujte vsichni ta t-music.com !!! Pro pisen When you look me in the eyes od Jonas Brohters!!! (novinka) !!!sup sup, at je dostaneme aspon do top 5! -
dobrej kluk
joseph jonas je docela good kluk a je hzkej co? *14* *14* -
-
Re: dobrej kluk
je nááááádhernej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: dobrej kluk
jo joe je nadhernej *15* *14*
-
-
-
Kevin
kevin je take hezky vsichni jsou hezky a je tedy zasnoubeny?????? *3* *3* -
-
Re: Kevin
ja bych rekla ze neni...mela sem takovej clanek v topdivce a tam pise ze ani jeden s jonasu nema na vztah cas... nevim no ale myslim si ze zasnoubenej neni *15* *3* -
-
Re: Re: Kevin
Kevin je opravdu zasnoubeny z nejakou Danielou. Zajimavost - tyhle vánoce se čekalo zhe dostane Daniela od Kevina prstynek ae dostala krasne štenátko takže je pravda zhe je zasnoubeny a aji Nick to má na jeho myspace *1*
-
-
co ja vim to zremak nikdo nevi se zeptej jinde kde jsou i oni prihlaseny *5*
-
-
..
miluju vsechny 3....<3<3<3 -
happy birthday
-
JoBros
mam rada vsetkych jonasov..aj ked je fakt pravda, ze najradsej mam joeho, ale nick je tez krasny a kefco taky!!!:DDD musi byt v pohode, c´ved na videa´h je on ten, co sa vacsinou so vsetkymi rozprava *1* -
kevin
ja kevina uplne miluji jsem do nej strasne zamilovana a nemuzu si pomoc ja vim ze se vam nelibi ale me jo a zatim si budu stat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Kevin
všichni jsou užasní i kevin..je moc pěknej a podle mě i hodnej.. -
-
kevin je super a libi se mi i kdiš je i hezki nick a ji joe a nejvic se mi libi kevin *14* *14*
-
-
kevin
kevin je uplne nejhezci kluk *14* *14* *14* *14* -
kevin
kevin neni hnus je hezky *14* *14* *14*