Přejít na výpis diskuzí

Kevin Sorbo

OSOBNOST 31.12.2006 
28 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SEXY CHLAP !!!!!!!!!!!!!!

JE TO NEUVĚŘITELNĚ CHARIZMATICKÝ MUŽ,JSEM S NÍM ALESPOŇ U MONITORU,BOHUŽEL!!!!!!!!!!!! *14*
  • kevin shorbo

Mě se nejvíc líbyl ve fylmu Andromeda jakoDylan Hunt.
    • hercules seriál

víte prosím někdo jestli jsou nějaké díly ze seriálu hercules na netu? moc vám děkuju.. *4*
  • daja31

Kde se můžu koukat

Ahoj.Nevíte prosím někdo kde bych se mohla koukat na seriál Hercules?Hledala jsem to,ale nenašla.A když našla tak jenom 1.sérii.Nevím, kde to mám hledat.Kdybyste někdo věděl,tak napište,prosím.Chěla bych to vidět.Mám to moc ráda.
  • Kevina jsem bezmezně obdibvovala od dětsví, byl to můj idol. Ale dost mě ranilo, když jsem se dozvěděla před nedávnem, že je homosexuál. I tak, mám ho moc ráda, přeji mu hodně štěstí a úspěchů jak v profesním, tak hlavně osovním životě.
  • dementni herec, "herecke kvality" stoja za HO*NO
    • Si pinda
  • Za milym usmevem

se skryva cosi, co me silne vadi..jen jsem jeste neprisla na to co presne *9*
  • Ehm,..

Na to, ze jsem sem posilala asi 43 jeho fotek, tak jich teda moc neproslo, jak vidim. *9* Mno, ale chvalim za rychlost, jakou jsem je sem administrator dal. Na jinejch doted jeste fotky nejsou. *10*
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDO NEKDY PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14*
  • Fanda

Jsem Kevinův velký obdivovatel a proto bych velice rád přidal do své sbírky autogramů i ten jeho.Proto moc prosím o jeho adresu.Dík moc a zatím pa.Hepe *3*
    • Re: Fanda

Tento príspevok je síce spred 2 rokov, ale ja mám od neho fotku s autogramom, odpoved mi prišla behom 6 týždňov. Adresa je:Andromeda productions LTD, A BLT Company 8651 Eastiake Drive, Burnaby, BC V5A 4T7, ak niekto na toto zareagoval, nech sa mi ozve, prosím
  • Hmmm..

Kevin Sorbose sice na obrazovkách už moc neobjevije, ale když hrál Herkulese koukala sem na něj každý den!Hodně se mi líbil, teď už je to trochu jiná kategorie,ale přád se ráda koukám na jeho filmy a hlavně na Herkelesa.Byl to můj vzor *4**14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit