Přejít na výpis diskuzí

Kevin Zegers

OSOBNOST 31.12.2006 
39 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • behovadko

Re: Hezčí!

To si piš, že jo... 🙂 😍 😁
  • dvojče

no zda se ze zac nasel svoe dvojče je mu fakt podobnej ale myslim ze kevin je vo neco hezčí:) ale oba vypadaj božsky 😍 😍
  • kytuska

Zamilovala jsem se! =o)

Ach můj bože! Jakmile jsem uviděla film já jsem ty a ty jsi já...Tak jsem se ZAMILOVALA...Je dcla podobnej Zacovi ale já Zaca nesnáším...xD...Prostě Kevin je tááák krásnej =oD..Booože já jsem magor =oD 😁 😁 😁
  • paige.mhatt

já jsem ty a ty jsi já

hele jak se menuje ta písnička jak jim hraje na plese a pak ta jak jede Woody s Hřebcem v autě?myslim jak jedou prvě ve filmu!Díky:)
  • paige.mhatt

Re: Hezčí!

no to já taky..se dívám na Hause,pak je reklama a říkám..hele ZAC..tak to se budu dívat..teď se koukám a on to Zac neni 😟 ale nevadilo...je hezkej ale nemůžu pospudit jestli je Zac hezčí 😨
  • Re: Kevin

ahoj,jsem neslysicim to neva..moc libit se tobe...ty moc hezky kluka to mlady.. 😍 😍
  • melody12

Hezčí!

Když jsme se divala na Já jsem ty a Ty jsi já tak jsem si nejdřív myslela že Kevin je Zac 😁 ale nakonec jsem prisla na to ze to neni Zac mno 😁 a Kevin je rozhodne hezci nez Zac! 😍
  • ajulina

Re: Kevin

:D no tezko ric....oni maji upa stejny oci.... 😍
  • Kevin

Se Zacem jsou si sice hodně podobní, ale Kevin je mnohem krásnější!!! 😍
  • paige.mhatt

Re: Re: Re: Kevin Zegers = Zac Efron

jjj přesný
  • ajulina

Re: Re: Kevin Zegers = Zac Efron

jo ja sem to taky videla.....a celou dobu sem si rikala ze je to zac.... 😁
    jinak je krasny....:-**
  • paige.mhatt

Re: Kevin Zegers = Zac Efron

jo,já sem se včera na nově dívala na Já jsem ty a ty jsi já a furt sem si říkala:,,Tyjo to je celej Zac" a furt dokola
  • Re: Ndherny Muz vesmiru

jo kevin mi prijde podobnej zacu efronovi nejdriv sem si myslela ze je to on ale nebyl uplne sem koukala ze to neni zac..... mozna i prijde hezcínez zac:) 😉
  • Kevin Zegers = Zac Efron

Nejpřijde vám Kevin děsně podobnej Zacu Efronovi??
  • berusenecka

Transamerica

Drsný film je tam fakt dobrej akorat se obarvi na blond ...vsem moéc doporucuju...i zoufalka je drsna hraje tam chlapa preoperovaneho na babu... 😂 😎
  • kevin

Ahoj, ty DVD fakt nevim, tak pardon. A Kevina jsem viděla jen ve filmu Transamerika- což je fakt zajímavý film a Kevinovi to tam sluší. Takže se už těším až uvidím nějaký další, mile se na něj dívalo. Jo a ty DVD fakt ale fakt nevim 😁 . Tak se mějte papa Lil 😍
  • dotaz

dobry den,prosim o radu,kde sezenu DVD r kevinem? Tituly -shadowbuilder-smallville-nice the unicorn-air bud-a call to remember.Jsou to jeho prvni filmy.Diky
  • krasavec

nejlepší je ve filmu ZOOM to někdy zkoukněte je tam fakt sexy 😍 😎
  • Ndherny Muz vesmiru

Ahojky jeto nejrasnesi a nezabavnejsi muz sveta
    😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit