Přejít na výpis diskuzí

Kimi Räikkönen

OSOBNOST 31.12.2006 
166 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: kimííí

Tvůj článek je naprosto skvělej.Ty asi koukáš na formule už dlouho.Je to fakt mazec,Mika Hakkinen je frajer, bohužel už nejezdí, ale dokázal, že je jednička.obdivuju ho i jeho sílu bojovat.
  • Re: sami

Sami Salo z Vancouveru je výborný bek s pekelně tvrdou střelou.Také se mi líbí jak hraje Joni Pitkanen ,doufám že oba dva budou mít skvělou sezonu v NHL.Jarkko Ruutu slušný rváč ,ve své kategorii a taky výborný provokatér a hecíř.Snad konečně postoupí do play-oof Olli Jokinen se svým novým týmem z Arizony po odehraných těměř 730 zápasů v NHL by sy to konečně zasloužil.Niklas Backstrom z Wild skvělý golmán !!! *13* *5* *5*
  • Kimík

ahojky založila jsem si blog o formulích mám tam hlavně Kimiho a všechny další jezdce http://svet-formule-1.blog.cz , prosím jukněte se tam , budu strašně moc rada, Kimi is best.:-) *14*
  • Re: kimííí

Ano narozeniny má v ten den jak jsi napsala,narodil se v roce 1979 ve finském Espoo.Snad vyhraje Gp Číny,kde mimochodem vloni vyhrál.Mimochodem Kimi letos odjel test s wrc-carem fordem kde jezdí Mikko a Jari-Matti jeho krajané.Přeji mu příští sezonu titul,snad ho získá,ale bude to těžké.Je to pro mě nejlepší pilot, strašně mě mrzí že nevyhrál letos ve spa na trati ,kde vyhrávají best of best.Předcházejicí 3.závody tam vyhrál, vyhrál tam i jeho krajan a 2* mistr světa a výborný závodník Mika Hakkinen ve fantastickém souboji s Michaelem Schumacherem v roce 2000.Škoda ,že Mika skončil po sezoně 2001, byly to báječné časy, když tenle seveřan ledový jak sklenice Finlandia vodky závodil a vyhrával.Jeho poslední triumf při GP USA v roce 2000 byl nesmírně dojemný a krásný.Strašně se mi líbí co řekl Michael o Mikovi Mika byl ten nejtěžší soupeř proti kterému ,jsem kdy závodil.Mika prožil ve Formuli také krušné časy hlavně v 95 při gp Adelaide kde málem zahynul tato nehoda byla velmi těžká je na YouTube, praskla mu přední pneumatika a jeho vůz se řítil rychlostí hodně přes 230km/hod.Aby přežil musel mu hlavní zasahující lékař při nehodách ve f1 a velká kapacita Sidney Watkins přímo na místě nehody provést tracheotomii hrdla.Mika byl naštěstí velice silný a odolný a tuto tvrdou a těžkou zkoušku zvládl.Po takhle těžké nehodě nevynechal první zavod nové sezony,který ho čekal za 4.měsice v tom závodě dokonce dojel na 5.pozici nevídané!! Mika má také velkou zásluhu na tom, že se Kimi dostal ze Sauberu do McLarenu, právě když Mika ukončoval kariéru původně řekl ,že si dá rok pauzu nakonec z toho bylo ukončení kariéry ve f1.Mika doporuřil svému šéfovi McLarenu ,a zárovenˇ svému příteli Ronu Dennisovi Kimiho.Zato co Mika dokázal ve f1 2* vyhrál titul a jak se uzdravil z té těžké nehody si zaslouží velké absoluturium!! Létající Fin Forever!!
  • Re: Kimi

Kimi je opravdu moc krásnej klučina...ale zadanej *9* *9* škoda... bohužel ta štastná je Jenny Dahelmanová...
  • kimííí

Nemá KImi v pátek 17.10. narozeniny??????řekla bych, že mu bude 29....
  • Re: Jussi

Ty jo, máš můj obdiv. Víš toho opravdu hodně a to se mi líbí.Ráda jsem se dočetla pár novejch věci třeba jako jsem nevěděla, že má Kimi bratra nebo že se Jussimu zabyl syn.koukala jsem na podrobnosti a prý vypadl z okna...je mi ho líto.... *9* *9*
  • kimi

Tenhle závod byl dobrej, moc jsem Kimimu fandila.Jsem ráda, že se nesnažil za každou cenu dostat před Kubicu, protože to dělá většinou a vždy skončí nabouranej 4 kola před koncem. V neděli jsem vstávala už v 5 jenom abych to stihla.... Kimi je užasnej... *4* *4*
  • Jussi

Je to výborný jezdec titul mohl vyhrát v roce 2003,kdy bojoval s Michaelem Schumacherem,nebo 2005 s Fernandem Alonsem měl rychlé auto ale bohužel nespolehlivé Kimi má bratra Ramiho, který jezdí rally ve Finsku a je to dokonce myslím juniorský mistr Finska.Vůbec Finové to je absolutní velmoc rally.Tommi Makinen,Marcus Gronholm,Juha Kankkunen,Ari Vatanen,a další.Ze současných je to Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala.Další špičkové sportovce mají v klas.lyžování sev. kombinace Hannu Maninen =45 vítězství ve svět.poháru to nikdo snad nevyrovná.Janne Ahonen vyhrál 5* turné 4. můstku.Bohužel oba dva letos ukončili kariéru.Rád sleduji jak se daří Finům v různých sportech.Strašně je mi líto co se stalo Jussimi Markkanenovi, že my zemřel 4-letý synek Olli.Snad ta tragická událost přebolí.Jussi drž se jsi určitě výborný hrač i člověk vše nej. v brankářském řemesle iv životě!!! *3* *3*
  • sami

Bohužel tato sezona se mu nevyvedla.Finové mají skvělé kokejisty SAmi Salo,Niklas Backstrom,Joni Pitkanen,Miko koivu,Olli Jokinen,Mikka Kiprusoff!!! *14*
  • Kimi

Finové sou sexy, Kimi není vyjímka je hezkej,vypadá inteligentně,má hezký zuby a jezdit umí:) ale je ženatej *13* *9*
  • Re: Kimi je jen můůůůjjj....

no to teda ne kimi je můůůůůůůůůůj. *5* *5* *16* *16* *16*
  • gepard1

Re: Re: kimí

to já taky protože to většinou někam narve v posledních kolech DRŽIM PALCE *1* *1* *1* *1* *1* *1* *9*
  • Re: kimí

tak snad by jim to už mohlo vyjít...teda doufám...budu držet palce....už se těšim a doufam, že budu mít na co *3* *3* *3*
  • kimí

to já taky. Sem myslela že se zbláznim když massík byl v těch boxech ale ještě horší to potom bylo s Kimim *9* Ale příště to určitě Kimimu vyjde! Já to vim! *1*
  • kimíík

Tak tenhle závod byl opravdu špatnej....byla jsem uplně zklamaná:-( ...ve Ferrari dávám spíš přednost Kimimu před Massou, ale když jsem viděla Filipeho v těch boxech tak mi ho bylo moc líto:-(a neměla jsem z toho vůbec žádnou škodolibou radost:-(.....ale jak to dal Kimi do tý zabrany to bylo fakt moc...tak málo kol mu zbývalo:-((
  • gepard1

kimík

škoda, že to v singapuru narval do tý zábrany teď doufám,že to vyjde v další sezóně výjde KIMI DO TOHO *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Kimi je nej!!!

Kimi je uplně nejlepší...je to zlatíčko F1...moc mu fandím...ještě všem ukáže jak je dobrej....KIMI!!!!!!!!!!
  • Kimi GO

jasně že jo! je to fakt nej jezdec a všichni ještě budou čučet. *3* Kimi do toho *1*
  • gepard1

Re: Kimi is the best

jo to máš pravdu byl úžasnej škoda že to nedojel ale aspoň budou zticha,dokázal,že je to nej jezdec a že umí jezdit líp než massa i když ten je samozdřejmě taky dobrej *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší