-
Kimi
Kimi je nejlepší fakt je super že nahradil Schumachra ale Schumi je legenda no ale Kimi je nej doufám že tuhle sezonu zase vyhraje mistra -
Re: Kimi je nejlepsi
Alonso je Vůl ,ale ještě vetší vůl je Hamilton.moc ho nemusím ,ale nejlepši dvojci jsou Raikkonen a Massa JSOU PROSTE *4* .Kimi ten je užasnej *14* *14* *8* Massa ten je *14* *14* *3* *4* *8* taky užasnej *14* *3* *4* -
mas
mas pravdu -
kimi je nej alonso a hamilton fuuj
Kimi je faaakticky nejlepsi, hrozne mu fandim a alonso je totalni blbec protoze kdyz byl v mcLarenu delal naschvaly hamiltonovi, no jo alonso je vul, ale hamiltona taky moc nemusim.. nej je Kimi..:-) *14* *14* *14* -
hamilton
videli ste jak alonso rozbil este v roku 2007 sampanske. -
kimi prvé dve VC
kimi dosiel 2 prve VC sam Massa havaroval v prvej trati so skotom Coldardom a vdruhej sa ponáhlal za kimim aj ked bol daleko od neho a preto v zakrute havaroval a nevedel nastartovat formulu na strku.
*13* *1* *1* -
koho myslis ohavneho
hamiltona lebo ja ho neznasam.
*16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *8* *8* *8* -
kdo pozeral VC bahrajn
Ked ste to nevideli boli napínave.1.Massa 2.kimi 3.kubica tu mate prvu trojku. -
kiminaj.naj.naj....
kimi si naj. fandim ti od mojich 4 rokoch. no dufam, ze kimi bude majster f1 v roku 2008.Je to iceman no.
*16* *9* -
kimi nej nej nej
kimi seš nejlepší zlatííí pěkně si jim to minulej rok natřel a všichni doufáme že ten titul dáš i tenhle rok *14* *14* -
je kimišek je roztomilý
Kimišek je užasnej...bylo hned vidět že se stane mistrem světa lafuju ho................................. ........... *4* ............a dufám ze vyhraje aji pristi rok............ *14* hodně štěstí kimi *14* -
Kimi je prostě dobrej
Kimi celou sezonu jsem sázela na tebe a také díky tobě jsem vyhrála sázku moc Ti děkuju *14* *4* *1* -
mistr světa KIMI
Kimi blahopřeju Ti k titulu.Moc jsem doufala,že to budeš ty! Jsi fakt super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *14* *3* -
Gratzzz!
Kimi ty ses proste nej,nej,nejnej,nej,nejnej,nej,nejne j,nej,nej *14* -
Kimi World Champion
Kimi World Champion !!!!!Kimi je prostě ze všech nejlepši !!!!! Kimi Forever ! *14* *5* -
CONGRATULATIONS,KIMI!
Congratulations,Kimi,moc sem ti neverila a fandila sem Fernandovi,ale lepsi ty nez Hamilton,krysak jeden ohavnej!!!! *16* -
Jupíííííí
SUPEEEEEEEEEEEER ! Kimi je mistr světa, věděla jsem že to dokáže !!! Zaslouží si to nejvíc :) -
champion
kimi je neeeeeeeeeeeeeeeeej nnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeejjjjjj jjjjjjjjjj borec je to mistr sveta je strasne dobrej a je to sampion -
mistr!!
KIMI, KIMI, KIMI, KIMI, KIMI!!!!! JA SEM TO VEDELA, ZE TO DOKAZE!!!!!!!!!!!! *1* *14* -
Blahopřání
Blahopřeju Kimi!!!!! Ukázal jsi že jsi nej! Ten titul sis nejvíc zasloužil právě ty!