Přejít na výpis diskuzí

Kimi Räikkönen

OSOBNOST 31.12.2006 
166 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hamilton

videli ste jak alonso rozbil este v roku 2007 sampanske.
  • kimi je nej alonso a hamilton fuuj

Kimi je faaakticky nejlepsi, hrozne mu fandim a alonso je totalni blbec protoze kdyz byl v mcLarenu delal naschvaly hamiltonovi, no jo alonso je vul, ale hamiltona taky moc nemusim.. nej je Kimi..:-) *14* *14* *14*
  • mas

mas pravdu
  • Kimi

Kimi je nejlepší fakt je super že nahradil Schumachra ale Schumi je legenda no ale Kimi je nej doufám že tuhle sezonu zase vyhraje mistra
  • ???

ehm ehm, je Kimi zenatej??? *1* *14*
    • Re: ???

miss škandinávie jeny
    • Re: ???

jojo je ženatej ... *9* *9* *9* ¨to je blbýý
  • tss:D

holky, milujete ho jen kvůli tomu, že je hezkej, ne že je první *1* *1* *1* ... *1* *1*
  • gepard1

kimi

kimi je nej jezdec formule ale teď se mu moc nedaří *9* *9* *9* držim palce v dalším závodě
    • lintushka92

Re: kimi

S tou technikou by měli zašít něco dělat.. Todle neni možný, jednou Felipe a pak Kimi... *8* Příští závod MUSÍ vyhrát!
      • gepard1

Re: Re: kimi

jo to by měli a ještě ty keci o jeho motivaci ty mě taky žerou *13* *13* *13*
  • gepard1

kimík

škoda, že to v singapuru narval do tý zábrany teď doufám,že to vyjde v další sezóně výjde KIMI DO TOHO *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • kimíík

Tak tenhle závod byl opravdu špatnej....byla jsem uplně zklamaná:-( ...ve Ferrari dávám spíš přednost Kimimu před Massou, ale když jsem viděla Filipeho v těch boxech tak mi ho bylo moc líto:-(a neměla jsem z toho vůbec žádnou škodolibou radost:-(.....ale jak to dal Kimi do tý zabrany to bylo fakt moc...tak málo kol mu zbývalo:-((
  • kimí

to já taky. Sem myslela že se zbláznim když massík byl v těch boxech ale ještě horší to potom bylo s Kimim *9* Ale příště to určitě Kimimu vyjde! Já to vim! *1*
    • Re: kimí

tak snad by jim to už mohlo vyjít...teda doufám...budu držet palce....už se těšim a doufam, že budu mít na co *3* *3* *3*
      • gepard1

Re: Re: kimí

to já taky protože to většinou někam narve v posledních kolech DRŽIM PALCE *1* *1* *1* *1* *1* *1* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší