-
sami
Bohužel tato sezona se mu nevyvedla.Finové mají skvělé kokejisty SAmi Salo,Niklas Backstrom,Joni Pitkanen,Miko koivu,Olli Jokinen,Mikka Kiprusoff!!! *14* -
-
Re: sami
Sami Salo z Vancouveru je výborný bek s pekelně tvrdou střelou.Také se mi líbí jak hraje Joni Pitkanen ,doufám že oba dva budou mít skvělou sezonu v NHL.Jarkko Ruutu slušný rváč ,ve své kategorii a taky výborný provokatér a hecíř.Snad konečně postoupí do play-oof Olli Jokinen se svým novým týmem z Arizony po odehraných těměř 730 zápasů v NHL by sy to konečně zasloužil.Niklas Backstrom z Wild skvělý golmán !!! *13* *5* *5*
-
-
Jussi
Je to výborný jezdec titul mohl vyhrát v roce 2003,kdy bojoval s Michaelem Schumacherem,nebo 2005 s Fernandem Alonsem měl rychlé auto ale bohužel nespolehlivé Kimi má bratra Ramiho, který jezdí rally ve Finsku a je to dokonce myslím juniorský mistr Finska.Vůbec Finové to je absolutní velmoc rally.Tommi Makinen,Marcus Gronholm,Juha Kankkunen,Ari Vatanen,a další.Ze současných je to Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala.Další špičkové sportovce mají v klas.lyžování sev. kombinace Hannu Maninen =45 vítězství ve svět.poháru to nikdo snad nevyrovná.Janne Ahonen vyhrál 5* turné 4. můstku.Bohužel oba dva letos ukončili kariéru.Rád sleduji jak se daří Finům v různých sportech.Strašně je mi líto co se stalo Jussimi Markkanenovi, že my zemřel 4-letý synek Olli.Snad ta tragická událost přebolí.Jussi drž se jsi určitě výborný hrač i člověk vše nej. v brankářském řemesle iv životě!!! *3* *3* -
-
Re: Jussi
Ty jo, máš můj obdiv. Víš toho opravdu hodně a to se mi líbí.Ráda jsem se dočetla pár novejch věci třeba jako jsem nevěděla, že má Kimi bratra nebo že se Jussimu zabyl syn.koukala jsem na podrobnosti a prý vypadl z okna...je mi ho líto.... *9* *9*
-
-
Blahopřání
Kimi všechno nej k narozeninám mtmr *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* -
Mikko
Mikko Koivu je výborný hráč !!!
Niklas Backstrom best goalie.
Sami Salo a Joni Pitkanen výborní beci. -
-
Re: Mikko
Jo, Mikko je dooost dobrej, ale Saku je lepší.... Ale nejsme náhodou na ¨diskuzi o PILOTOVI F1..? *1* -
-
Re: Re: Mikko
To nevadí všechny co jsem napsal tak jsou přeci Finové,tak jak Kimi Raikkonen.. *13* -
-
Re: Re: Re: Mikko
Neboj, to já vim - finská jména ještě poznám *1*
-
-
-
-
kimi je borec
JE FEROVY,a v Šanghaji to potrvrdil *3* -
Kimi je faakt sjuuuupr :)
jj to máš pravdu *1* bylo faaakt dobrý jak nechal Massíka předject *3* -
nej