-
kirousek
sice nwm co si o nich mysli ostatni ale ja si myslim ze CB sou upa uzasni a jejich humor jeste lepsi a kiro ten je fakt roztomily a tak sladky miluju CB 4 EVER !!!!! *14* *14* *1* -
Všechno nejlepší k narozkám
Vím že to nepřečeteš ale aji tak Všechno nejlepší k narozkám *14* *14* -
B-day!!!
Slaďoušek má dneska narozeniny *14* Takže všechno jen to nejlepší *4* -
...
Ty jo, já si říkl co to je za kočku a on to je "chlap". Jsem pohoršen *1* *1* -
-
No jo no. Ale neboj s tím se vyrovnáš. :-)
-
Re: ...
no to teda xD *1*
-
-
tepl*ý batři
fůůůůůůůj nesnášim je kokoti! *16* *16* *10* *10* -
-
Re: tepl*ý batři
drž hubu ty krávo/debile blbá/blbej *16* *16* *16* jediní kokoti jsou tady antifans stli o tom nevíš tak nemel
-
-
Yeah
On je upe k sežrání..<3
trochu mi připada jak prásatko,ale děsně rotomilý prasátko..xD -
-
Re: Yeah
to je aspoň názor!! *4* *4* hej, dávám ti za 1 *1* -
-
Re: Re: Yeah
dík..:D *3*
-
-
-
++
ouu yeee! *14* *14* *14* -
-
Re: ++
kdyz uz task je to ohhhhh yeah ale nemalej detail -
-
Re: Re: ++
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuusssssssssssssssssssssssss sttttttttttttttttttttttttttttttttyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyy *5* -
no taky e uz nebudu kdyz vydim jak vypada tak je mi na bliti -
-
To si tak blbá nebo namyšlená. Asi oboje co? Nikdo tady nepotřebuje slyšet tvůj pitomej názor.
-
Re: Re: Re: ++
tak když ses dívala na její profil, tak určitě víš že tam má, že je jí 8 roků... a pochybuju že by tak vypadala v 8 letech.. (nebo si už změnila fotku a ty si viděla jinou?) -
-
Re: Re: Re: Re: ++
ale ja nemyslela tu 8letou holku ale kiro vole vazne jako si myslis ze sem blba bo co ze bych si myslela ze v 8 tak vypada *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ++
víš, některý lidi jsou vážně blbí, to vidím každej den kolem sebe... a tak už se ničemu nedivím a vím, že možný je opravdu všechno *9*
-
-
-
-
hmm... to je sice pěkný že si ju opravila, ale už sem lést nemusíš
-
-
-
fujjjjjj
mam new profil tak se klido pido podiwej mam tam i photo ale me se kiro nelibi nikdy se mi nelibil a nikdy!!!!!!!!se mi libit nebude mozna wy mate jinacinazor ale chova se jak o transexual -
-
Transexual??? Ty si se snad zbláznil/a nebo co!!! Když ho nesnášíš, tak proč tu o něm píšeš tyhle nesmysly. Spíš proč o něm vůbec něco píšeš!
*16* *16* *16* -
Re: fujjjjjj
DJ číslo 2?? to na té fotce si ty?? dyž sem CB viděla poprvé vůbec se mi nelíbily a teď bych mohla dostat metál jako jejich zastánce... *5* -
-
Re: Re: fujjjjjj
to na te fotce jsem ja ja sem totiz modelka wis a on se mi proste nelibi ja nemam rada sorry ja nesnasim lidi kteri vypadaji jako zenska a naopak ale holky pro vas je mozna peknej ale je milion hezcich kluka napr.ten muj *14* *14* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: fujjjjjj
jak vypadá tvůj kluk mě (nikoho) nezajímá každýmu se líbí jinačí a některým by se ten tvůj líbit nemusel; já se jen zastávám těch co za to stojí -
-
Re: Re: Re: Re: fujjjjjj
muj kluk mocinky hezkej ma hnedy delsi vlasy hnedy oci a je romantickej a zato vazne stoji -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fujjjjjj
s tímto diskutováním končím, už mě to neba
-
-
-
-
-
-
fuuuujjjjjjjjjjj
OMG co to sakra je vypada jak zenska a pry krasnej jo to bych nerekla spis opak *1* *1* *1* -
-
Re: fuuuujjjjjjjjjjj
ale holky nedelejte na svete je hooooooooooooooodne hezcich kluku jako je on a souhlasim s dj vypada jak zenska *1* *1* *1* -
-
Re: Re: fuuuujjjjjjjjjjj
prej hodně... si asi z velkýho města co... jenže někomu se hold líbí takový jak Kiro... a některý holky zase vypadají jak kluci tak co jako?!?! stáášně velkej problém s tím máte že?! radši sem nelezte, jinak já jednoho krásnýho dne rozflákám pc jak moc budu raplit *16* *8* *16* *8* *16* *8* *16*
-
-
trapko!!! děláš machry a fandíš elvisovi presleymu... tak pomlč .. *16* *16* *16* jinak peace -
-
Re: Re: fuuuujjjjjjjjjjj
verronika takova emarka zeeeeeeee *1* *1* *1* *1* ps:ja emo nesnasim -
-
Re: Re: Re: fuuuujjjjjjjjjjj
jo, EMO, Visual Key a podobný styly se mi líbí to nepopírám, ale já osobně tak nevypadám... -
-
Re: Re: Re: Re: fuuuujjjjjjjjjjj
Visual Kei je s měkkym Zlatí <3 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fuuuujjjjjjjjjjj
jo já vím *8* ale furt mám tendenci psat tvrdé.. podle angličtiny..
-
-
-
-
-
LoL ciao,tak se buchlub a dej si sem nějakou fotku a pak sud nás a ostatní *1* xD
-
-
Všechno nejlepšííííííííííííí
No tak všecko nejlepší x)