-
Jůůů
AHŮJ KLÁRI si opravdu mooooc pěkná holka.Závidím ti tu tvojí krásu *4* ae vím že každý je jiný a závidet je blbá vlastnost hrozně ses mi zalíbila v rodiných poutech ted už to bez tebe a bez adámka nemá smysl vy jste byly nejlepší a máš krásný hlas k rory v gilmorovkách se fakt hodil..si super a pls zkus si ještě někde přece zahrát seš fakt dobrá a režiséři by byly blbci kdyby tě nikam nebrali sice ti je 29 ale třeba takovej troška by tě mohl obsadit do nějaké pohádky máš krásný dětský kukuč a vypadáš opravdu jako princezna...škoda že se o tobě už tolik nepíše naprav to hoílka si úžasná.....a prosimtě nikdy si nestříhej své vlasy věčná škoda protože stebe mám příklad chci jít taky na herečku a ty si opravdu můj vzor *14* mám tě ráda kláry a doufám že se mi někdy splní můj sen se stebou vidět nebo si stebou zahrát papa mtmr *3* *4* -
vše nej
Všechno nej!!! vůbec nevypadáš na 30 *1* -
jů
Má krásný hlas klára dabovala Izzie Chirurgové a šlo jí to *3* ale škoda že i nedabovala 27 šatů tamty se hlas nehodil... -
Dobrý den Kláro,
jak se prosím jmenuje pohádka, ve které jste hrála holčičku jménem Aničku, která šplhala po fazoli a zažívala různá dobrodružství? Nikde to nemůže najít. Předem děkuji za odpověď... Nebo pokud to někdo ví, můžete mi to poslat, prosím? Děkuji Kristýna christine.77@seznam.cz -
-
Tuhle pohádku už hledám dlouho prosim o název??:)) děkuju
-
Omlouvám se, ale už jsem to našla. Akorát to hraje Lucka Vondráčková. Já jsem měla zato, že jste to hrála vy. Tak se omlouvám. S pozdravem K.
-
-
Trapka
Nechápu, jak mohla dostat tuhle roli, vždyť vůbec neumí hrát. je strašně suchá. -
Hele radší zavři hubu, protože ty bys to taky líp nezahrála. Tak se sklidni!
-
Klárka
Klára je nejen moc krásná, ale je to i skvělá herečka.Doporučuji všem, kdo si myslí, že to tak není, aby neseděli doma, a raději navštívili nějaké její divadelní představení.Patří k těm hercům, co mají nejdelší aplaus a věřte, že po právu zasloužený !!! Jinak v Rodinných poutech hraje naivní Evičku ohromně a navíc jí to s Tomášem Krejčířem vážně strašně moc sluší :-) -
klára je skvělá herečka a v poutech jí to sekne
-
Kláro.Zítra natačíme nové díly pout. Jitka a Katka Bártů
-
Prd do ksichtu
Kláro stav se někdy u mne a prdni mi do ksichtu. Mám to rád.