-
Pomatuješ si ještě na kluka pod mořem?? Byl jsem tehdy prcek a ty taky:-) měj se hezky ..... potápění a delfíni jsou ted muj jediný život....ahoj
-
Čus
Čau Kláro. Vždy když tě vidím v televizi tak masturbuji. -
cus to je teda.... *1*
-
kus
musim že rodinná pouta sleduju jenom kvůli tobě a proto mám velkou radost že si se vrátila MILUJU TĚ *14* -
Klára, je teda kočka, jako prase, jak je tam v televizi v tý reklamě na Šampóny, tak tam jí to teda fakt dost, sluší, no!
-
Vydím že někteří pisálci tady jsou docela jedlí,taky se moje jméno propírá často na netu,nebudu upřesnovat,závist a neschopnost sou moc špatny vlastnosti "ale bez těch malých by nebylo nás velkých" *5* Ale jinak Vás neschopny kteří jen kvetete závistí zdraví ten co hodlá přeplavat Bajkal a Titicaca letos v prosinci *1*
-
mě nepříjde tak hrozná,ale tu reklamu na šampony si fakt mohla odpustit,ale zase teď se baví i její vlasy *1* ,mě je teda sympatická,jsou o dost horší.ať si dělá,co chce,za ty prachy bych si hlavu tim šamponem umyla taky *15* !
-
Klárce
Klárko hrajete výborně jak v pohádkách , i v reklamě Vám to seklo ,máme Vás doma rádi mě se moc,moc líbíte a tak vám přeji aby nabídky přichazely a a´t Vás v televizi vidíme častějí ahoj Honza Karviná *4* -
Klarince
Klarinko držte se v seriálech a filmech miluji Vás. Tak ahoj a nezastřel mě když maš ten zbrojní pas tak ahoj Honza 34 let Karviná *4* *4* -
Ahojky sokolnice :-)
Ahoj lidi. Dneska se v Lysé nad Labem konala jedna akce i s opravdovými sokoly, kde sympatická a moc milá Klára moderovala. Byla to pohádka se s ní vidět, jen mi je líto, že jsem neměl možnost pokecat. Jen se jménem našeho kapelníka měla tak trochu problém, ale to se přeci občas stává :-). Snad se s Klárkou zase někdy potkám *3* . Petr