-
Re: idioti
prase komunistické!!!! ty kurvo komančovské.. *16* byla to ta největší kurva!!!! -
Re: Zrádce vlasti
jo haha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Uznání
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: ještě ,že jsem ho nezažil
máš pravdu
*9* -
Zrádce vlasti
Prasknul mu močový měchýř a ne srdeční aorta.
Zradil český národ, zavraždil plno lidí a
české země se z toho velmi špatně dostávaly.
Byl to Ďábel *5* *16* -
Gottwald
Díky takové zrůdě jako byl Gottwald jsem do dnes v takovém srabu,protože pohrobci této kreatury sedí v parlamentu do dnes.Pokud se tento národ vevzpamatu je tak tyto zrůdy budou vládnout znovu. -
Re: Nepříjde mi jako příjemný člověk
gottwald? Vlasuzrádce? Tím je spíč molada Horákoová a dnes Topolánek a ostatní kriplové ve vládě. Ten kdo to tady napsal je čurák vymrdanej. -
polib mi píču, kokote vymrdanej. Gottwald byl nej. nej. nej prezident. Milada Horáková byla vinná. Byla to obyčejná hnusná kolaborantka, nic víc. *4* *4* *4* *4* *8* -
Re: idioti
Nápodobně -
Re: Re: Uznání
A kolik ti je? Ty si ho pamatuješ? *3* *3* *3* -
Hej..ja nejsme kokot jen počkej ty pico -
Re: bbb
idiote... -
Re: Uznání
ty si opravdu chudák za to co tu píšeš *1* ...magore... -
Re: Re: Re: Uznání
ty seš kokot *1* -
idioti
čest a uznání?!to snad nemůže napsat normální člověk o takové zrůdě!!!!!ste fakt idioti... -
Jdi do PRDELE!!!Klaus není žádná svině.To autor bbb a Gotwald,Stalin,Lenin.
To jsou svině!!!!!!!Lenin dokonce nechal postřílet carskou rodinu kde byli i malé děti tak di DO PRDELE autore bbb!! *15* *15* *15* Ty si tohle bbb= *9* -
Je tam rozdíl v barvě košile. -
svině
byl to obyčejný vrah a zasranej komouš! -
Re: Uznání
Byla to SVIŇA věech SVINÍ. To i Klaus je lepší *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: Uznání
SACK HIS DICK