-
Re: Kristýnka
JJ :)) -
Re: nesouhlasím s váma
Jo máš pravdu!! Nějací kreténi co závidí x( *16* *8* -
Trochu to tu oživíme
něco o obrovském spiknutí, ty bestie to plánujou:
http://www.owned.lv/img z/x3xe058a0aec42ca0d066e98d29632298 c4.jpg
...ale dá se s tím ještě něco dělat:
http://st.blog.cz/k/k-o-c- i-c-i.blog.cz/obrazky/2529173.jpg -
Nervózně přešlapující otázka na sáčku buráků
Jenom jedna otázka .. pls.. *13* vrtí ten smajlík rukou, nebo je to chlap jaksepatří ? *13* *13* *13* -
Tvrdohlavě trčící výrůstek mezi uchem a míchačkou na maltu
Nepravda -
Neuvěřitelně přejetý výstřelek počasí
Gratuluji pánům ( možná slečnám ) Flop a Honza Marek, protože na rozdíl od 95% pokrytců napsali to co byste všichni chtěli, jenom to nebrali přes oči *13* . každopádně jim přeju klidnej hormon
*5* .
ComeBack je pecka.
###_FlashBack4Ever_### *5* *3* -
Re: lol
hele já newim jak ty ale já už jsem jí viděla a mluvila s ní byla v pohodě a v klidu se mi podepsala ěřte si mi nebo ne je to na vás -
I love Kristýnka
Prostě nádherná kočka..Nevím jak jinak ji nazvat... *14* -
comeback
I love Comeback! *3* *4* *1* -
Re: Re: Re: Re: Koukám, že na tuhle Kikču se tady pomalu stojí fronty :-)))))
Nějak si protiřečíš :-))) Napřed napíšeš "Každá ne!" a vzápětí "Každý člověk je výjimečný a jedinečný". - a to je přesně to, o co šlo i mně v mém příspěvku. *3* (že Ty seš bezhlavě zamilovanej, podobně jako já, to se pak občas stane, takový výpadek pozornosti :-)))
Takže to jeětě jednou shrnu- každý je výjimečný a jedinečný, tahle Kiki má jako ručitý bonus to, že je známá. *1* -
Re: Re: Re: Koukám, že na tuhle Kikču se tady pomalu stojí fronty :-)))))
No každá ne! Každý člověk je přece individum a výjimečný a jedinečný....zkraátka a dobře sui generis... *4* -
Re: lol
No 13 nebo 17, to je jedno! Beztak ti teče mlíko po bradě tak jako tak....:-))))) -
Re: Re: ASI ZASE SLABA CHVILKA.
a ty 1.di do ... s tvejmy pripominkama 2.at si kdo pise jak chce 3. poroucet si muzes doma rybickam... *5* -
lol
takze vy tu JI vsichni chvalite a obdivujete ae vite doopravdy jaka je? ai 95% z vas ji nikdy nepotkalo nebejt televize ci novinam tak o ni ani nevite a tech 5% se tu nesere s tim aby o ni psaly jak je uzasna...jo a je mi 17 to abych se vyhnul tem kecum o 13 letejch dementech.....nikdy nerikej HOP dokud nerez HIP...zdar
*3* -
*3* Ahoj Kristýnko mas icq? sem tvuj velkej fanda *14* *14* -
Re: Re: Koukám, že na tuhle Kikču se tady pomalu stojí fronty :-)))))
To je každá :-)) *14* -
Re: Koukám, že na tuhle Kikču se tady pomalu stojí fronty :-)))))
Nj, jenže tahle Kikča, jak ty říkáš, je výjimečná a jedinečná..... *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: kristynka
hlavně kdyby mněla sukni *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Cože???
ještě že nejsem dítě -
Koukám, že na tuhle Kikču se tady pomalu stojí fronty :-)))))
Sice se vám, pánové, vůbec nedivím, ale váš sen se vám asi sotva kdy splní (i když nikdy neříkej nikdy, ovšem je to nepravděpodobné :-)). Lepší a reálnější varianta je nějakou tu Kristýnku si najít, já jsem snad ještě nepotkal nositelku tohoto jména, která by nebyla hezká...tím tedy oficiálně skládám poklonu nejen téhle Kristýnce, ale všem Kikčám. *14* *14*