-
Úžasná herečka.
-
rozhovor
Ahoj Kristýnko dnes 17.1 2011 jsem četl týdeníku televize tvůj rozhovor a srovnal jsem si to se mnou a napadlo mě že máme podobný život jako ty myslím že by jsme se měly sejít a popovídat si s polu vím že ráda cestuješ a držíž si od cizích lidí odstup což je dobré jinak tě zdravím tebe a celou tvoji rodinu Přítel *3* *3* *3* *3* *3* -
Comeback
Ahojas Kristy. Tos sem od jedneho znameho dostal DVD se vsemi dily Comeback a musim rict,ze fakt super. Excelujes tam a ackoliv to rikam celkem s podivem prebila si tam i Tomase Matonohu nebo Martina Dejdara. Maj sa dobre a at sa ti dari jak v osobnim zivote tak i ve filmu ci divadle. M. *3* -
Jsem Kristýna asi nepíše co???????Ale jinak ji zdravim a at" se ji daří v comebacku *1*
-
Všechno nejlepší! =o)
-
Mám to napsaný v životopise jakou mám postavu
-
-
To už ale dnes tak dalece není pravda.
-
-
Ahojky
Ahojky Kristýnko,já se chci jen zeptat,jak poznám,že to luthien1@seznam.cz je tvůj mail??A že nebudu psát někomu jinýmu... *3* -
-
Re: Ahojky
Tak to zkus a uvidíš.... *3*
-
-
krasa
mas krasne oci a moc krasny usmev. -
všechno nejlepší k tvým 28. narozeninám!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*-28. smajlíků
-
vše nej k narozeninám