-
vypadá mladší
Musím uznat že v Comebacku vypadá mnohem mladší. Teprve až těhle jsem si uvědomil že je starší. A mimochodem i tak vypadá na 20. *14* *14* *14* -
none
ahoj jsi krasna ale proc milujes takovi pitomca skarediho chtel bych se s tebou potkat ahoj krystino *4* *4* *9* -
-
Re: none
a koho že miluje vlastně?
-
-
textík
ahojik Kristýnko mám tě moc ráda hlavně jako Ivu v comebacku -
výborná *4* *4* *4* *4*
-
bebe
Ahoj Krystýnko už kuly tobě se dám na hereckou dráhu a doufám že v budoucnu si s tebou zahraji ve filmu ahoj bebe -
Šikovná , pěkná holka, která umí dobře hrát. A prosím Vás, nepište sem raději nic o jejím partnerovi. Věřte nevěřte ona si to sem tam přečte, co tu o ní píšete a určitě to není pro ni příjemné. Zkuste být taktní a zaměřte se pouze na její profesní život . Lidi až moc řeší osobní životy slavných, ať už herců, zpěváků či modelek. Žijte svůj vlastní život a celebrity nechte celebritama. *3*
-
-
Znám osobně oba a věřte nebo né, ale jsou to bezvadní kámoši. A to napadání Filipa je nechutné.
is
-
-
Adina
Nechce se ani věřit, že si taková kočka prošla v dětství peklem :-( -
Já ji teda nesleduju nějak dlouho, ale v Comebacku , který se večně opakuje , byla úžasná a v gymplu je taky dobrá ,hlavně se mi líbí jak pěkně jim to ladí s Ondrou Brzobohatým a to po všech stránkách. A souhlasím s tím jejím přítelem, nebudu ho nějak urážet přeci jen ho neznám a tak nevím jaký je, ale po fyzické stránce no.... každý nemůže být krásný,ale on mi hlavně přijde stašně divný. Každopádně je to její věc, když to nevadí ji,tak nám to může být ukradené s kým je.
-
Asi ta nejkrásnější česká herečka současnosti. Kam se na ni hrabou vyumělkované super vychrtlé modelky. Viděla jsem ji v Comebacku i v Gymplu a po herecké stránce je taky velice dobrá. Hodně talentovaná. Jen by to chtělo nějakou pořádnou roli. Je to jen čistě její vec a snad se jí to nedotkne, ale opravdu se ji divím. Je to opravdu kočka, která by mohla mít kohokoliv a ona je s tím nehezkým Filipem. Jsem zhruba stejně stará jako ona , to jen aby se tady či jinde nepsalo, že o jejím partnerovi píšou a nechutně ho komentují paťáci. Jako tomu bylo minule u ní na FB. I když si nemyslím, že napsat že je nehezký je nechutné komentování , tohle píšou všichni. A pokud jí to vadí a nebo se jí to nějak dotýká ,ať raději nechodí třeba na diskuzi blesk.cz to by teprve viděla. Já jen píšu, že se jí divím. Jinak nic víc nesoudím. Neznám ani jednoho z nich. Jen mě překvapuje, že taková kočka je s někým takovým. Není to moc časté. Ale láska je mocná čarodějka a hlavně je slepá. *3*
-
-
Očividně jí nezáleží na kráse
-
-
Jsi úžasná a sice o něco starší ale máme ve stejný den narozeniny :))))