-
Ahoj. Jsem Terka je mi 12 let. A můj strýc je asistent produkce s ohnivyho kuřete
-
Nejlepší..
-
dobrý den já vam píšu protože je dobra herečka
*12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* Žembová Vaneska -
je i v comebacku a gimplu dobra a v spevu *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
tahle herecka me hrozne pritahuje je moc krasna a puvabna a taky je hodne sexy pro me jedna z nejkrasnejsich ceskych herecek
-
Neuvěřitelně přejetý výstřelek počasí
Gratuluji pánům ( možná slečnám ) Flop a Honza Marek, protože na rozdíl od 95% pokrytců napsali to co byste všichni chtěli, jenom to nebrali přes oči *13* . každopádně jim přeju klidnej hormon
*5* .
ComeBack je pecka.
###_FlashBack4Ever_### *5* *3* -
fakt ji zbožňuju
Takhle patří fakt mejm neojblíbenějším herečkám v český republice combeck je fakt mazec a bez ní by to bylo o ničem... *5* *5* -
Kristýnu mám jako herečku velice ráda. A vypadá velice dobře. Přeji všechno nej k narozeninám a mnoho dalších pracovních i osobních úspěchů :-)
-
help
Ahoj Kristýnko je mi líto že jsem se celou dobu neozval, ale neslo to, ztratil sem na tebe kontakt, a tohle je poslední možnost která mi zbyla abych se s tebou spojil, přesto že sem tak daleko.Jestli se k téhle zprávě někdy dostaneš tak mi prosím dej vědět na číslo 720 384 849 nebo na icq 467 153 052 budu doufat že si tuhle stránku nekdy otevřeš a ozveš se. Pája *9* -
-
Re: help
kdybys ji hledal tak má profil luthien1 -
-
Re: Re: help
děkuju moc ale nemužu se zaregistrovat *9* -
Re: Re: help
coze ???
-
-
-
CTITEL