Přejít na výpis diskuzí

Kristýna Leichtová

OSOBNOST 1.4.2007 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OBDIVOVATEL

AHOJ KRISTO VIDĚL JSEM TĚ VE FILMU ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU A BYLAS SUPER TAKY VÍM ŽE JEŠTĚ STUDUJEŠ DAMU TAK TI PŘEJI PO STUDIU HODNĚ TELEVIZNÍCH NABÍDEK A ÚSPĚCHU V TVÉM ŽIVOTĚ TI PŘEJE TVUJ OBDIVOVATEL
  • OBDIVOVATEL

AHOJ KRISTO POŘÁD NA TEBE MYSLÍM A NEMOHU SPÁT CHTĚL BYCH TĚ POZNAT OSOBNĚ A SEZNÁMIT SE S TEBOU PS INTERNET DOMA NEMÁM ABYCH SI MOHLI ČETOVAT
    • Re: OBDIVOVATEL

Kolik ti je? 5 nebo 6 ? *1*
  • jakub.k99
    Ahoj Krystýno, už se moc a moc těším na ty nové díly COMEACKU, usrčitě to bude zase prča až se v obýváku budu válet smíchy. Jsem zvědav co am dobrýho zase předvedeš. Ahoj, jakub z Mýta u Rokycan.
  • nika1991
    *14* *14*
  • kirushka97
    Všechno nejlepšíí!! :))
  • OBDIVOVATEL

AHOJKY KRYSTÝNKO POŘÁD NA TEBE MYSLÍM BEZ TEBE MI NEBAVÍ ŽIVOT A SVĚT JSI MÁ VELIKÁ LÁSKA MOJE VĚZDIČKA NA MÍM NEBY OPRAVDU NA TEBE MYSLÍM TVUJ OBDIVOVATEL
  • emmag
    Krásné narozeniny Krystýnko 26 je jen jednou v ŽIVOTĚ.:-D
  • OBDIVOVATEL

AHOJ KRISTÝNKO NEVÍM PROČ MĚ HODNOTÍ TAK ŠPATNĚ PŘECE LÁSKA NENÍ ŠPATNÁ VĚC POŘÁD NA TEBE MYSLÍM Z POZDRAVEM OBDIVOVATEL
  • OBDIVOVATEL

KRÝSTÝNKA JE MOC PŘEKRÁSNÁ A VELICE INTELIGENTNÍ HOLKA NENÍ DIVU ŽE JI CHCE KAŽDÝ ALE I JÁ JI CHCI MILUJI TĚ VELMY MOC A KAŽDOU STŘEDU SE NA TEBE DÍVÁM VLASTNĚ SE NA COMEBACK DÍVÁM KULY TOBĚ S POZDRAVEM OBDIVOVATEL
    • hellraiser

Re: OBDIVOVATEL

Jeste tak si doplnit znalosti pravopisu, co? :-)))
  • 30 bych jí nikdy neřekla. Je to šikovná holka. Moc bych jí přála nějakou pořádnou roli ve filmu. A proč sakra taková krásná holka nehraje v pohádkách? Vysvětlí mi to někdo? To co obsazují do rolí princezen poslední dobou je hrůza. Tak ať se Vám ,Kristýnko daří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit