-
OBDIVOVATEL
AHOJ KRISTO VIDĚL JSEM TĚ VE FILMU ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU A BYLAS SUPER TAKY VÍM ŽE JEŠTĚ STUDUJEŠ DAMU TAK TI PŘEJI PO STUDIU HODNĚ TELEVIZNÍCH NABÍDEK A ÚSPĚCHU V TVÉM ŽIVOTĚ TI PŘEJE TVUJ OBDIVOVATEL -
OBDIVOVATEL
AHOJ KRISTO POŘÁD NA TEBE MYSLÍM A NEMOHU SPÁT CHTĚL BYCH TĚ POZNAT OSOBNĚ A SEZNÁMIT SE S TEBOU PS INTERNET DOMA NEMÁM ABYCH SI MOHLI ČETOVAT -
-
Re: OBDIVOVATEL
Kolik ti je? 5 nebo 6 ? *1*
-
-
Ahoj Krystýno, už se moc a moc těším na ty nové díly COMEACKU, usrčitě to bude zase prča až se v obýváku budu válet smíchy. Jsem zvědav co am dobrýho zase předvedeš. Ahoj, jakub z Mýta u Rokycan.
-
*14* *14*
-
Všechno nejlepšíí!! :))
-
OBDIVOVATEL
AHOJKY KRYSTÝNKO POŘÁD NA TEBE MYSLÍM BEZ TEBE MI NEBAVÍ ŽIVOT A SVĚT JSI MÁ VELIKÁ LÁSKA MOJE VĚZDIČKA NA MÍM NEBY OPRAVDU NA TEBE MYSLÍM TVUJ OBDIVOVATEL -
Krásné narozeniny Krystýnko 26 je jen jednou v ŽIVOTĚ.:-D
-
OBDIVOVATEL
AHOJ KRISTÝNKO NEVÍM PROČ MĚ HODNOTÍ TAK ŠPATNĚ PŘECE LÁSKA NENÍ ŠPATNÁ VĚC POŘÁD NA TEBE MYSLÍM Z POZDRAVEM OBDIVOVATEL -
OBDIVOVATEL
KRÝSTÝNKA JE MOC PŘEKRÁSNÁ A VELICE INTELIGENTNÍ HOLKA NENÍ DIVU ŽE JI CHCE KAŽDÝ ALE I JÁ JI CHCI MILUJI TĚ VELMY MOC A KAŽDOU STŘEDU SE NA TEBE DÍVÁM VLASTNĚ SE NA COMEBACK DÍVÁM KULY TOBĚ S POZDRAVEM OBDIVOVATEL -
-
Re: OBDIVOVATEL
Jeste tak si doplnit znalosti pravopisu, co? :-)))
-
-
30 bych jí nikdy neřekla. Je to šikovná holka. Moc bych jí přála nějakou pořádnou roli ve filmu. A proč sakra taková krásná holka nehraje v pohádkách? Vysvětlí mi to někdo? To co obsazují do rolí princezen poslední dobou je hrůza. Tak ať se Vám ,Kristýnko daří.