-
CTITEL
Přeji ti veselé vánoce a štastný rok 2010 pŘEJE CTITEL *4* *4* -
e-mail,icq,skype,lide
ahoj všichni neznate někdo e-mail,icq,skype nebo lide kristyny???????????? -
-
Re: e-mail,icq,skype,lide
Znám email a přezdívku na lide.cz, ale protože jak koukám, je to tady samé prase a ouchyla, tak to sem nedám *13* -
-
Re: Re: e-mail,icq,skype,lide
ahoj napíšeš mi to na email tu její adresu??? *4* -
Prezdivku na lide.cz znam taky, ale fakt je lepsi to sem nedavat... *4* -
-
Re: Re: Re: e-mail,icq,skype,lide
no to byste jí vážně měli rádiiiii *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: e-mail,icq,skype,lide
Nevim, co je ti k smichu, navic kdo chce, tak si to stejne zjisti *3*
-
-
-
Jestli to opravdu znáš,tak to sem fakt nedávej,to bys jí opravdu nepomohl,je to tu skoro samý magor..neříkám,že bych se s ní nechtěl nějak na úrovni pobavit,ale co je moc,je moc.
-
-
-
Prosímtě,Kristýno,přestaň už si kousat nehty,vždyť už jsi dospělá ženská a je to otřesný.Copak ti nevadí,že je to na fotkách vidět?Možná tě na to ještě nikdo neupozornil,ale věz,že je to opravdu ošklivé a hlavně u holek.Prstýnky a lak to nezachrání.Upravené ruce jsou vizitkou krásy.Nebo chceš být jako Vaculík,kterému je téměř padesát a nehty má ohryzené až "na kost".
-
-
Koukam asi máš nějakej kompex, nemoralizuj a starej se o svoje věci. *6* *6* *6*
-
-
Pro Kamu: To by me zajimalo Jestli mas svoje nehty tak dokonale nebo jsi obycejne selatko ktere nevi co chce *12* *12* *12* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* jsi proste prase to je jasny a nechapu proc cumis celebritam na nehty!!! A aby jsi vedela ja jsem budouci herecka a tanecnice uz chodim prvni rok na tu skolu a klidne to týne mohu rict aby se polepsila a ty ji priste nekomentovala
-
Bossi,líp bych to říct nemohla,nenávídím ty lidi co kritizujou vostatní jenom kvůli takovejhle kravinám a Kama patří k jednim z nich.
-
-
Pro jednoho kravina,pro jiného známka nezralosti.No...hlavně,že má velký k..y,co,to je asi to hlavní,co na ní obdivujete.Jinak pro vaši informaci-tahle herečka je mi totálně putna,na kraviny, ve kterých hraje,se nedívám,jenom jsem si prostě na každé fotce všimla toho,co podle vás kritizuju.Ale na těhle puberťáckých diskuzích člověk fakt nemůže mít svůj názor *16* a proto je zbytečné sem chodit!
-
-
Nedívám se na to jak vypadá,ale na to jak hraje a hraje dobře a mě je tvůj názor jedno akorát nechápu co ti tak vadí na tom že si někdo kouše nechty.No a jestli se tě to nějak dotklo....
-
-
-
Jo?A z čeho tak soudíš,ty chytráku?! Sám budeš asi pěkně divnej,pokud se ti to líbí! *7*
-
-
-
SISA
AHOJ KRISTÝNKO V PÁTEK JSEM TĚ CHTĚL ZAHRÁT PÍSNIČKU NAPŘÁNÍ Z RÁDIA ALE NEVIŠLO TO NEZAHRÁLY TI JI COŠ JE ŠKODA TAK TĚ ZDRAVÍM PROSTŘEDNICTVÍM INTERNETU A ČASTO MYSLÍM NA TEBE AHOJ *14* *14* -
si proste kus
na jaky mas vek si docelakus a krásna a ty tvoje postava je ohromují ci chtel bych s tebou chodi *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* -
Na některých fotkách ti to sluší a na jiných ne.
V Comebacku si fakt dorá "Ivuško" :D ale myslím si, že by si měla zhubnout! *4* *4* -
-
Tak to máme ale úplně všichni.
-
-
bebe
Ahoj Kristýnko velice tě fandíme a doufáme že vyhraješ anketu Anno 2009 zpozdravem bebe -
-
Re: bebe
to ja taky
-
-
Všechno nejlepší k svátku. Hodně štěstí zdraví a hlavně lásky
-
Text Vašeho příspěvku *2* *15* *1* *6* *16* ahoj
-
Kráska
Přiznám se, že nejdříve jsem si jí v Účastnících zájezdu takřka nevšiml, líbila se mi ta blondýna. Herečka mě nezaujme jen tím, že ukáže své dvě přednosti. Chytla mě až v Comobacku, sice jsem jí považoval za starší než je, ale já u žen nikdy nedokázal správně odhadnout věk. Zaujala mě tím, že je nejen až nehorázně krásná, ale také přesvědčivá. Jen škoda, že nevím, jaká je její pravá povaha a ona to sen nejspíš nenapíše. Můžeme jen doufat, že si jejího talentu všimnou režiséři. Jiří Strach by jí určitě mohl nabídnout skvělou roli.