Přejít na výpis diskuzí

Kristýna Leichtová

OSOBNOST 1.4.2007 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Adriana z Cameback na Iva Pacovska má skvělou moda styl trendy máš krásny účes Nápsat vlakno třeba jsi s tvoji Tátou jste jen spolu abys k nám přijela já budu rozhodně překlapená bud hezkou postavu že určitě držiš dietu a já taky jsme 2 Hubený já se těšim že přijedeš do Varnsdorfu *14* *14* *14*
  • příjemné prožití

Příjemné prožití svátků vánočních hodně zdraví štěstí a úspěchu v novém roce ti přeje tvůj Přítel *4* *4* *4* *4*
  • COMEBACK

AHOJ KRISTÝNKO DÍVÁM SE NA NOVÉ DÍLY COMEBAKU A JSOU SUPER VELIKÝ DÍK
    • Re: COMEBACK

ahoj kristy jsem tvoje nejlepši faninka nenapsala by si mi tvuj email proska
      • Re: Re: COMEBACK

jo napišu tiho je to kristyna-laichtova@seznam.cz a diky že jsi moje faninka
        • jo napišu tiho je to kristyna-laichtova@seznam.cz a diky že jsi moje faninka

Snad Ty jsi j e j í fanynka, ne.
        • hellraiser

Re: Re: Re: COMEBACK

:-))) Tomu tak nekdo bude verit, ze sem pise prava Kristyna L. - ta by takhle silene v zivote nepsala, navic je to pruhledny uz tim, ze v tom prijmeni mas chybu...tak ze sebe nedelej nekoho, kdo nejsi.
  • 5.B Prosííííí

Ahoj jsme 5.B a chteli by jsme te pozadat jestli by jsi nam nedala tvoje cislo protoze jsme s nasi ucitelkou naposled chceme vymislet neco extra a to ses ty kazda trida si ma vymislet nejakou scenku a nas napadl comeback my vyme ze je to divny a ze se asi neozves ale skusili jsme to no a proto te zadame jestli bys neprijena na častoboř a na nas se koukla byli bychom aspon radi kdybys ses ozvala
    Děkuje 5.B =D
  • Ahoj všichni fandové Kristýnky!
    Jestli se Vám Kikina líbí v televizi, nebo v kině tak věřte, že je to nic proti tomu, co předvádí na jevišti. U nás ji můžete zatím vidět v inscenaci Kebab od rumunské autorky Gianina Cărbunariu. Můžu Vám zaručit, že jako v Kebabu, jste Kristýnku ještě neviděli!
    Všechny Vás tímto srdečně zvu do Divadla Komedie. A pokud jste opravdový fandové, tak pod heslem „Kikina“ dostanete na pokladně divadla k jednomu lístku druhý zadarmo!

Chcete vědět o Kebabu více? Koukněte sem: http://www.divadlokomedie.eu/repertoar/inscenace/kebab/

Rezervace můžete posílat na: stepankova@divadlokomedie.eu
  • jses Kristinko moc hezka a nikdo by te nemel kritizovat koho si vyberes za partnera ja treba ridim autobus chtela by si me?
    • ty jsi jen nadrzenej uchyyyyl a navic Týna vubec nevi, že nejaký osobnosti existuji
  • mam ju ráda je skvěé hraje comebak
  • Ahoj,všechno nejlepší ke svátku :*
  • Pořád jsem nevěděla jak ten její partner vypadá. I přes to,že tady někdo psal, že je strašně ošklivý, jsem si říkala, že to nemůže být taková hrůza až při přečtení článku ze super. cz (Zase s ním chodí: Princezna Leichtová laškovala na párty se svým žabákem ) jsem se přesvědčila, že může a taky je. Ten Filip ,já myslela,že je to vosková figurína. Tohle opravdu někde běhá? Ten musí být opravdu strašně hodný, jinak si nedokážu vysvětlit, co dělá taková hezká holka s takovým ošklivákem. Takový ošklivý kluk, vím nemůže za to, ale ten patří ke stejně ošklivé holce. Já opravdu na pohádky Kráska a zvíře = žili šťastně až do smrti nevěřím. Navíc vypadá jak kdyby neuměl ani do 5 napočítat, trochu retardovaně. Představa, že bych tohodle kluka přivedla jednoho dne domů představit rodičům jako svého přítele, tak moji mámu odvezou. Bůh jí pomáhej.
  • jsi nejlepsi herecka na celem svete a nejhezci splnil bych ti vsecko nasvete vsecko *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit