-
přítel
tk tahle holka chodí s lukášem kantorem ? chapete to ??ja teda ne , a a jeji sestrenie anicka se chova jako dementka v x factoru *13* ,fakt nechapu jak muze postupovat do doalsich kol!!!! a nawic se tato holka k lukáškovi nehodí -
-
Re: přítel
hej no ted na to cumim, ze to je ona *9* to je ta co se s nim rozesla, jak je z toho chudak cely hotovy nebo to uz je dalsi? *9*
-
-
---
Ona sním nechodí!!!! A ani nechodila, byl to jen úlet v jedný XF párty... Věřtě mi. S lukynem jsem se bavila a je v poho a také nezadaný :D... -
Comeback
Moje řeč ať žije comeback!!! *1* *5* *15* -
-
Re: Comeback
Comeback je skvělej, ale účastníci jsou taky hustý - samozřejmě díky Kristýnce *8* *3*
-
-
Stejně byla nejlepší v " účastnících" , ale v Cestách domů se mi taky líbila, no v Comebacku trochu, na ten jsem se moc nedivala a v gymplu mi příde divná, už to není ono
-
-
Ty neumis nic jineho nez pomlouvani
-
-
Máš profil na http://www.karaoketexty.cz/?
-
opožděně všechno nejlepší k svátku máme stejný den svátek *3* *14* *14*
-
hezky
je to moc hezka slecna a ma pred sebou velkou budoucnost to se vsadte. -
Kristyna Leichtova. ma dnes svatek. hodně zdravi štěsti lasky.... pracovně aj soukromi *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ahojky Kristýnko jsem tvůj velký fanda a mám tě velmi rád a udělál bych pro tebe vše na světě a budu studovat herectví doufám že mě u skoušek vezmou drž my palce ahoj
-
-
V prvé řadě se nauč češtinu, pak se můžeš hlásit na takovouto výběrovou školu.
To snad ani není možné, co dnešní mládež zplodí za nesmysly!
-
-
No neke - už třicet?
Tak teda všechno nej...