Přejít na výpis diskuzí

Kristýna Leichtová

OSOBNOST 1.4.2007 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Kristynko,je pravdou ze jsi neteri od Martina Dejdara?Mimochodem jsi pekna herecka a ceskou kinematografii jsi jenom ozivila.Hodne uspechu v kariere.....jen tak dal *3* *3* *3*
    • Ne, není. S Martinem Dejdarem příbuzná opravdu není. Jen spolu hráli v Comebacku, roli neteře a jejího strýce. Lidi, jedna věc je film , druhá zcela odlišná život.
  • Po zhlédnutí první epizody nové řady Máme rádi Česko, bych chtěla Kristýně přátelsky poradit, nechci ji v žádném případě kritizovat, že pokud si na sebe oblíkne, nebo kdokoli jiný její postavy tričko do kterého byste se vešla ještě dvakrát, tak budete vypadat, že máte o 10 kilo víc. Mnohem lepší je mít upnutější oblečení, zvlášť pokud jste normální postavy, než nosit hodně volné oblečení, protože to vás jen zbytečně rozšíří. To neustálé popravování, protože jí to padalo i z těch ramenou, to nepůsobilo vůbec dobře. Tak jen taková rada :) Taky by se možná mohla chovat trochu dospěleji, aby nepůsobila jako přerostlá puberťačka. Trochu takový pocit jsem z ní totiž v tomto pořadu měla.
  • MYSLÍM NA TEBE

KRISTUŠKO MYSLÍM NA TEBE POŘÁD VEDNE V NOCI A CHTĚL BYCH SE STEBOU POTKAT A SEZNÁMIT SE S TEBOU MÁM TĚ RÁD VÍC NEŽ SI MYSLÍŠ *14* *14* *3*
    • Re: MYSLÍM NA TEBE

Hehe blázne *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • miluji tě

miluji tě a myslím na tebe
  • MÁŠ SVÁTEK

V TUTO SOBOTU MÁŠ SVÁTEK TAK TI PŘEJU HODNĚ ZDRAVÍ A MNOHO DOBRÉHO V TVÉM ŽIVOTĚ TVŮJ CTITEL
  • Ahoj Ivo Pacovska jsem tady já tvá Kamarádka jsi Užasná Kristýna Leichtová určite jsi je tohle tvoje Přezdívka já ty Odesilám k Zprávu Prahy jo Adriana Kocůrková Varnsdorf mě je17.let tvoje Kámoška děkuji vaši Zprávy Varnsdorf mohly jsme přespát tady a mohly se tady Seznamit s tebou Děkujem *4* *4* *4*
  • kristuška

Krisýnko chtěl bych tě sparřit a popovídat si stebou jaká jsi doopravdy jestli jsi jako Iva nebo jsi uplně jiná moc o tobě nevím a v tisku taky nejsi chtěl bych jet za tebou Kristuško moc tě zdravím ahoj *3*
  • druhý přítel

Ahojky mám tě velmi rád a i když se neznáme tak mi na tobě velice záleží a chtěl bych tě poznat a popovídat si s tebou vím že máš přítele Štěpána a plně to respektuji a přeji vám hodně dobrého ve vašem životě ps jsem tvůj druhý přítel ahoj *3* *3* *4*
  • mileynkamallinka

narozeniny

vše nejlepší k narozeninám *4*
    • Re: narozeniny

Vše nej k narozeninám.. *3* *14*
  • vera689

tip

wow 25??? *8* já bych jí tipla na 19

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit