Přejít na výpis diskuzí

Kristýna Fuitová-Nováková

OSOBNOST 31.12.2006 
33 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maji tu spatnou roli

maji tu spatnou roli v seriálu ordinace v ruzove zahrade..nehraje elisku slavíkovou ale martinu tu kterou si vzal oskar všetečka *8*
  • příspěvek

Kouka na letiště(prima tv)a tam seš dobrá,hrae
    ješ to pékně. *3*
    • Re: příspěvek

Ahoj Kiki všechno nejlepší k tvým narozeninám *3*
  • Narozky

Jo a hezký Narozky
  • Prosim te

Ahoj Kristý....mam te rada v ordinaci si suprova a proto bych chtela tvoje foto i s podpisem a jestli by to slo tak i s venovanim Barušce predem dekuji a doufam ze mi moje prani splnis
    Moje adresa :
    Barbora Novotna
    Dopravni 14
    Plzeň
    318 00 *4* *4*
    • Re: Prosim te

Ahoj Barborko.Hele promin ale já na tohlae to némám čas a tak promin ale skratka to nejde tak jindy ahoj.Ale těš se budu hrát v novém seriálu Aféry s Pavlem Křížem.Tak mě podporuj dál a ahoj. *4*
      • ale jo, snaha byla... Pochybuji silně o tom, že by Kristýna psala takhle veřejně překlepy a hrubky... *5*
    • wendy92

Re: Prosim te

to si jako vážně mnyslíš že sem kristýna chodí??? bože vy jste někteří tááák naivní, že to nemá hranice...
  • Letiště

Ahoj,já jsem se s ní osobně setkal na letišti Praha-Ruzyně ale jenom jsem ji pozdravil a šel dál.
  • Ona a Oskar

JJ,ona a Oskar,snad to dá do hromady,Oskar jí má faktyš rád
  • Ordinace je blbost

Kristýno, proč hraješ v Ordinaci? Copak nemáš na lepší???
    • barisek93

Re: Ordinace je blbost

Potřebuje prachy a zviditelnit se? To je naprosto normální u herců,točit i tohle...
  • ???

Ahoj Kristýno, co máš s Kryštofem Hádkem ?
  • kocka

Ahoj kristynko, nejses nahodou lesbicka??:) ses kocka *14*
  • Krystině

zdarec zajímalo by mě jestli se v ordinaci konečně odváže a začne si něco s Oskarem.On je sice takový střeštěný,ale hrajou tam manželé já vím že to udělala jenom kvůli Kimovi,ale ona se k Oskarovi chová jak JEPTIŠKA. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit