-
Ona a Oskar
JJ,ona a Oskar,snad to dá do hromady,Oskar jí má faktyš rád -
Krystině
zdarec zajímalo by mě jestli se v ordinaci konečně odváže a začne si něco s Oskarem.On je sice takový střeštěný,ale hrajou tam manželé já vím že to udělala jenom kvůli Kimovi,ale ona se k Oskarovi chová jak JEPTIŠKA. *1* -
Letiště
Ahoj,já jsem se s ní osobně setkal na letišti Praha-Ruzyně ale jenom jsem ji pozdravil a šel dál. -
pozvánka
Pokud by jste chtěli tuto herečku vidět, sledujte program divadla A studio Rubín, kde pravidelně hraje v představení Zlatý prsten Jana Třísky.
Sledujte tedy www.astudiorubin.cz kde je podrobný program. Navíc tam najdete v sekci Divadlo - Repertoár - Zlatý prsten Jana Třísky i anotaci a fotky k tomuto představení. -
-
Re: pozvánka
nevíte ,jestli ted s nekým chodí ??? -
-
Re: Re: pozvánka
Kristýnka je už vdaná *4* -
-
Re: Re: Re: pozvánka
Nevíte náhodou prosím vás jestli teď s ní nebyl někde rozhovor? Nutně to potřebuji vědět kvůli jedné věci.. Myslím že možná v nějakém tv magazínu nebo tak.. Budu moc ráda, když mi někdo odpoví. Děkuji předem.
-
-
-
-
26.MŠ
Ahooooj...fandíme stále všichni pod Ještědem,čím dál míň se vidíme.Pusu Tvoji obdivovatelé a láskonoši!Brou *4* -
Kristýna
Moc zajímavá slečna.. Už v Pelíškách jsem si ji oblíbil a dělá mi ohromnou radost, že se vyvíjí v krásnou a upřímnou herečku, aniž by se musela exhibovat v bulváru nebo hloupých komerčních pořadech. Ta Růžovka - já vím *7* Ale stále je to lepší než jiné pitomosti. Držím Ti palce, ať ti to dál vychází, Kristýno. Pozdrav od strýčka Bohouše z LB. *3*, se kterým jsem o tobě několikrát mluvil.. -
Kristy
Ahoj Kristy, musím uznat,že mám velikou radost z tvé slibně se vyvíjející kariéry. Moc Ti fandim a přeju hodně štěstíčka a hromadu dobrých přátel, bez kterých to podle mně nejde! Měj se fajn a zas někdy. čau Krééča -
kocka
Ahoj kristynko, nejses nahodou lesbicka??:) ses kocka *14* -
Nekrásnější herečka
Jednoznačně nejkrásnější (nejen) česká (nejen) herečka..Právě se na ni dívám v Růžovce a nemůžu od ní otrhnout oči.. A dokonce i dobře hraje;) Doufám, že ji uvidím co nečastěji, z Geislerové a Vilhelmové se mi už dělá mdlo... -
Zamilovanej :o)))
Podle mě nakrásnější česká herečka, hrozně mi připomíná Juliette Lewis - nejkrásnější světovou herečku... :)