-
...
Podle mě to byla Courtney,žárlila na fanynky,tak si najala vraha,byl to údajně někdo z nějaký skupiny...už nevím kdo *9* -
Kurt
KURT JE PRO MĚ NEVĚTŠÍ OSOBNOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
*16* Za všechno může Courtney *5* *16* !!!!!
-
sebevrazda asi tezko pritom co mu nasli v krvi by o sobe ani nevedel..natoz aby se zabil a jeste vycistil otisky prstu....kdyz bys te tak vsichni nechali zabit toho kdo zabil ho tak nejvetsi vinu na tom mela jeho manzelka Courtney love..kdybys te si poradne cetli dopis na rozloucenou tak bys te pochopili ze se nechtel zabit ale ze chtel jenom odejit z Nirvany a od svoji zeny!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
miluju ho,byl skvělej
-
nemyslím že by to byla vražda tomu fakt nevěřim.myslím že kurt udelal jen to co by v jeho situaci udělal každej
-
móóóc dobrej zpěvák .... *1* *4*
-
pro všechny co by ho rádi znovu oživili
hele vy jste asi nikdy nečetli to co psal KURT v dopise na rozloučenou cóó??!!!! Zmiňoval se že už nemůže dál,nikdy nechtěl být slavným, ničilo ho jeho sláva... Brát drogy údajně musel a já si nikdy nedovolim být tak sobecká abych chtěla znovu KURTA oživit!!! Sice BYCH ZA NĚJ POLOŽILA ŽIVOT ale on by musel být št´astný a ne aby se trápil tak jako na sklonku svého života.Snad to aspoň někdo pochopí. A pokud to snad byla vražda věřte mi že tomu VRAHOVI BYCH TO OPLATILA!!!!!!!!!! -
Kurtík bude vždycky v našich srdíčkách *14* forever *14* *14*
-
-
Re:
JO *4*
-
-
Byl a pořád je to největší legenda
-
-
Re:
Souhlasím!!!