-
doporucuju knizku come as you are nebo taky tezsi nez nebe ale ta uz se dost vzdaluje pravde...jo jinak to ze se nezabil sam rozhodne nemuzeme vedet a ja si spis myslim ze to tak opravdu bylo kazdopadne dokud se neprokaze opak je sebevrazda oficialni verze a nemuzes nikomu vycitat ze to pise v zivotopisech...no myslim ze kdyby mi furt do domu lezli nejaci manici a pripominali mi co se stalo taky by se mi to nelibilo ale ja bych to asi nezbourala ale rovnou se odstehovala
-
Seattle a San Francisco jsou nejlepší *1*
-
jediný co mi neleze do hlavy proč love nechala zbourat "skleník" jen kvůli fandům??? ale stejně už je to jedno!!
-
ááá tady je to ke zbláznění *9*
-
ta uroven
ste jak maly deti fakt pored se jen hadat a hadat *9* -
M2 přijde Kurt jako hrozně zvláštní osobnost. Tolik bych si přála vědět o něm něco víc! Jak přesně zemřel, vysvětlit věci, které kdy udělal, jak přemýšlel a kdy skládal písničky... nemáte někdo nějaký vážně kvalitní odkaz na stránky o něm???.... *9*
-
!!!!!
Ten Člověk co psal ten životopis je mírně mimo mísu, bo tam má základní faktické chyby!!!!!! Třeba Kurtova smrt!!!! Žádnou hlavu SI neprostřelil, mi to všichni víme akorát je málo důkazů to té svini dokázat...nezasloužila si to jak jí miloval... *16* -
mat
jo mas pravdu asi to prehanim *9* -
Kurt...:)
...Je mi Kurta desne lito...chudak jeho dcera:(...musela zustat s tou kundou jeho přítelkyní ktera chtela jenom prachy...!...spousta pisnicek jsou ohrany ale NIRVANA je pro me nej...:) *14* -
polly
no přečti si pár názorů z tohohle fóra a snad uznáš, že o lidech tady nemůžu mít zrovna nejlepší mínění... možná jsem suchar, ale podle mě je docela velkej rozdíl mezi "dosáhnout klidu" a "klidný člověk", takže nevim jestli je ta tvoje "ironie" zrovna na místě