Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BYL NEJ A STÁLE JE!!!
  • kurt byl a vzdy bude vybornej clovek,ja vim nemuzu to takhle rict kdyz ho neznam osobne,ale podle toho co se pise (doufam ze je to pravda) ale urcite je,tak byl a je hodne dobrej clovek skoda....NIRVANA ROFEVER
  • pro Fuckoffa

sice Mozkita neznám ani nevím jestli je holka nebo kluk, ale Ty mu asi nerozumíš, chápeš to? To co sem napsal prvně znělo nějak takhle : smrt normálním lidem, život šíleným nebo tak nějak - no a to je to cos nepochopil. Takže pokud víš,Kurt nebyl normální, ale nenormální - tak život nenormálním lidem. Jasný??????????????????????????????????????????
  • pro neznámého, který mi cosi napsal

Ahoj borče. Hele já patřím mezi vás - fanoušky Nirvany, jenže mě už poslední dobou hodně leze na mozek to, jak všichni mluví o tom jaký by to bylo kdyby Kurt žil a tak. Jasně kdyby byl teď na živu, tak by to bylo good, ale není to tak, není. Kurt je fajn a neznám lepšího člověka, který tu na zemi žil - a žije - Takže, seš spokojen ty Borče????
  • pro phoebe

jo přesně tahle to byla,četla si jí?
  • pro ivonu:to bylo určitě TĚŽŠÍ NEŽ NEBE nej kniha co mohla vzniknout!!
  • pro kitíka

seš divná.
  • Mě je divné poslouchat KURTA.Ždit je mrtví.Ale i přes to ho mám strašně ráda.opss jsem do něj blázen!!!!!!!
  • Jo je ryba!!Byl to nejlepší zpěvák jakého kdy svět měl a mohl slyšet!!!!
  • nenarodil se náhodou v Aberdeenu???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit