-
Moc dobrá paní herečka, takové se dnes už nerodí. Přeji hodně zdraví a plno sil ;)
-
Milej pani Kvete prajem vsetko najlepsie k narodeninam,hlavne vela zdravia,aby sme ju este dlho dlho mohli vídať medzi nami *3* *4* *14*
-
Vazena pani Kveto k Vasemu jubileu preji ,pevne zdravi hodne milych a
slusnych lidi okolo sebe a zustante dale sva.Vazim si Vas
Vzpomina Jana -
Všechno nejlepší
-
Vše nejlepší a hodně štěstí na další pokračování *14* *3*
-
Milá a úžasná paní Květo Fialová,
Přeji Vám všechno nejlepší k vašim dnešním krásným kouzelným 84. narozeninám!!! *4* Přeji Vám hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody a úspěchu!!! *4* Jste velmi dobrá a jistě zkušená herečka, které si já a další moc považujeme! *4* Opravdu moc vám přeji do dalších let života hlavně hodně zdraví a síly a chutě do života! *4* Držím Vám palce a ať tu jste s námi co nejdéle *4* . Máte můj obdiv, také Vás má ráda má prababička *4* .
Zdraví Verča -
Úžasná dáma. Doufám,že jí někdy potkám naživo.
-
To, co předvedla paní Květa Fialová na ČT1 ve Všechnopárty Karla Šípa v lednu 2013, byl hnus!!! Jejích sprostých a vulgárních slov tam bylo až moc!!!
Paní Fialová, zamyslete se nad sebou a nepředvádějte se v takovémto světle v médiích - je to škoda! Jste taková dáma, ale neumíte se slušně chovat!!! -
Vážení,
chtěl sem se zeptat, kde je možné sehnat "mluvené slovo" Květy Fialové o jejím životě buď na CD, nebo DVD. Zda vůbec něco takového je.Děkuji, pošlete mi prosím informace na můj e-mail: danny.ji@seznam.cz -
Prosím Vás, co to tu píšete? Paní Fialovou znám několik let a občas si popovídáme a za ty roku mohu s čístým svědomím říct, že to je okouzlující, inteligentní dáma. Takže žádná přetvářka... to že vyjadřuje své názory např. na to, jak to v té zemi vypadá - viz politika - co je na tom špatného? Od rádoby celebrit jsem se nic, co by mě v životě někam poposunulo, nedozvěděl.
-
Měla jsem vás ráda - do dneška. Vaše vulgární vystoupení na výstavišti v Lysé nad Labem mi otevřelo oči. Podbízivě k publiku jste urážela prezidenta republiky a šmahem všechny politiky, abyste po upozornění moderátora, že na výstaviště přijela i poslankyně Marková, bleskově přehodila výhybku a prohlásila: "Tak ty budeme volit!" Možná vám uniklo, že jde o komunistku!*10* Člověk hlásající lásku a dobro se k urážkám a vulgaritám nikdy nesníží. Jste stejná jako V.Havel - kázal vodu a pil víno. Styďte se *16*
-
K tou kde nakupuje ODĚV. Není lepší mít svůj STIL A OSOBNOST než někoho kopírovat. *3*
-
Nejprve bych chtěl poprosyl zda je někde možnot sehnat knihu kterou vydala maminka paní Fialové.Za druhé? Nevým so si mám mislet asi nejsem ten kdo by mněl někoho soudit.Ale secta kterou se paní Fialová vydala nyní popírá to so hlásá.Tak se zatí všichni mějte tak jak chsete. *8*
-
Znám lidi kteří se s ní znají osobně, či tedy raději už neznají. Všechna ta láska je jen póza - bláboly o buddhismu a pomoci bližním, nechci zde psát, jak se o ní vyjadřují lidé, kteří měli tu "čest" ji poznat osobně. Nenechte se jí obalamutit, je to jen usměvavá a láskyplná škraboška na tváři, která si s dobrem netyká... Až ji poznáte, dejte vědět...
Taky mě to mrzí, protože jsem ji věřil.... *9* -
Dobrý den paní Fialová, už se na Vás a paní Konvalinkovou moc Těším.
Byl jsem pozván na vaše představení "O ŽABIČKÁCH" do Karlových Varů.
Už jsem si na 6. června domluvil v práci záskok. -
Dobrý den ,pani Květo,jste užasná bytost a velice Vás obdivuji.Chci se,ale zeptat jak ustát v klidu a pohodě dnešní někdy velmi negativní svět.Dost mě to trápí.jinak přeji Krásný den .plný slunička a mnoho zdraví *3* R.J.
-
Dobrý den drahá Květuško,
dovolte mi, abych Vás pozval na mé 50. narozeniny, 30. prosince 2011, k Arnoštovi. Je to v Edenu, jak jste nám to pomáhala otevírat. Moc s na Vás těším a buďte tak moc laskavá přiveďte ssebou i Markétku.
Děkuji a už ani nespím, jak se těším.
Moc zdraví od Honzíčka L(tel.:725975163 -
MILÁ PANÍ KVĚTO !
Přejí Vám k narozeninám všechno nejlepší ! Váš fanda Jiří
*3* *14* *4* -
Vazena pani Martino, je mi lito, ze se tak nesmirne zbytecne trapite. Svoji dcerce povezte, az se bude ptat: "Bez ohledu na to, kdy odsud odejdeme, nekde jinde se zase setkame !" Smrti se nebojte, to je jedna z mala milosrdnosti v tomto fyzickem svete. Ve smrti jen odlozite telo - to znamena, zbavite se zdroje fyzicke i dusevni bolesti spoutaneho ega. Ale nekoncite - to vim jiste. Naopak, skoro se obavam, ze nas zdejsi "zivot" neni tou hlavni etapou. Tady mame zit a vnimat fyzicky svet - s plnym vedomim fyzicke smrti - neb je pritomna kazdou vterinu - ve dvaceti jako v osmdesati. Vnimat jej, ale pouze jako hmatatelnou kulisu, nelpet na nem a nebat se toho, ze jednou pujdeme zase dale. Muzete se bat nekterych druhu umirani, ale smrti se neni treba obavat - ta je jako kdyz si po tezkem dnu date vanu a pak si lehnete do ciste mekoucke postele - a pozemsky zivot je tim tezkym dnem. Abych tak rekla : "horsi uz to nebude" :-) Doporučuju třeba na youtube všechna videa od uzivatele Gossscha1, nebo napiste do youtube vyhledavace Igor Chaun - jeho prenasky potesi srdce i ducha ! Mejte se co nejlepe, tady i pozdeji - Silva
-
Mám Vás ráda
Velmi vážená paní Květo Fialová,
zřejmě si můj příspěvek nikdy nepřečtete, ale to, co jste způsobila v mé duši a v mém sebevědomí Vám je, ve vší úctě, připsáno Vám v "dobrých skutcích..." Celý život se mi pojí ve spojitosti: láska-závislost-obava, láska-strach-odpovědnost atd. Prostě snažím se lidem v mém okolí dát oporu a štěstí - to se mi daří, tam jsem sebejistá. Ne tak ve svých vztazích, bojím se k sobě někoho pustit, jsem rozvedená 15 let, nejsem sama, ale vždy, když se jedná o vážnější city z druhé strany a nabídku k sňatku - odmítám jít touto cestou. A vše kočí, protože mou svobodnou vůli a duši žádný muž nechce pochopit, není mu to asi dáno...
Prostě máte pravdu, velmi si Vás vážím a přeji Vám z hloubky svého vědomí hodně zdraví a dlouhá léta k předávání klidu duše, což je v dnešní době techniky "Sisyfovská práce" Vydržte, žijte si život po svém a držte nám všem ostatním palce ve snaze o spokojenost duše a naplnění života...krásný život a hodně spokojených dní a štěstí Vám přeje Vladka :-)