-
toš , čo e to ?
mmm , v Jenifer's body byl ůžasný ! ♥ a že hrál v Hrůza v Connecticoutu ? to jako nic ? byl dokonalý ! ♥ -
:)
Má kráááásne vlasy!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Veronica Mars
lidicky prosím vas on hral i ve filmu
RED tak to prosím napiste
děkuji *3* *1* -
Re: otázka
Ano,a je tam neuvěřitelně sexy!Přesně můj typ!!! *8* *8* *14* *14* *14* -
otázka
A že hraje v Bacha, kouše! Colina Graye? I když by to byla škoda, protože ho tam Megan sežere, ale stejně je úžasnej. Vždycky hraje složitý role. :o*** *14* *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Veronica Mars
Aspoň vidíte, že dokáže byt drsňák xD
Správný "chlap" sa mosí umět bit...
Kdyby pořád hrál slaďouška,a teď mluvím za sebe, nebyl by vůbec zajímavý...byl by jako každý druhý herec.Tímhle je alespoň originální. -
Re: kyle Gallner Miláček
Nejlepší byl v hororu hrůza v conecticutu.... -
Re: kyle Gallner Miláček
Tak to teda rozhodně nejsi sama =D -
kyle Gallner Miláček
ON? Jedinečnej ON? Úžasnej JEHO? Miluju
a v cold case nejvíc BEST a teď stahuju Smallville a Veroniku Mars (štve mě že v odloženejch i ve Veronice se zabije):'o(
MHSMR...je upé nejvíc sexy kluk lovuju ho mocinky moc :o* *14* *14* *14* *14* -
Re: 22.10.
a co ted budeš dělat? slavit narozeniny i za něj? *1* -
Re: INLOVE
no hlavně že ty tomu tak rozumíš -
Re: INLOVE
jo včera ...sem si to musela nahrát:D...on hraje samý takový pochybný kluky....ale ten jeho talent..........he´s amazing -
INLOVE
jako já ho naprosto žeru, viděli ste médium s ním? je to ve 3. sérii 15 díl ,hraje tam kluka co zavraždí sousedce kočku, pak jí napadne kámošku a nakonec si prostřelí hlavu.......Je to hrozný :( i ve Veronice hraje vraha, takovýho vypsychlího, to nechápu... *7* je to užasnej herec, má talent *14* -
Re: ???
ona je nepřesvědčila ona to jen natačela ty hlavo -
.....
pěknej *14* *14* *14* *14* -
22.10.
tohodle cukrouše jsem zbožňovala ať byl kdekoliv a teď jsem se navíc dozvěděla, že má narozeniny v den co i já! *14* *14* *14* no to je prostě osudový *4* *3* -
Re: video
zkus si sehnat program LimeWire -
Re: Aha
pokaždé ne třeba v Kriminálce New York nehraje žádnýho vraha,ale stane se obětí jednoho,ale naštěstí to přežije *14* -
video
jak bych si mohla stáhnout jedno video? -
Kyle
jemu to sluší pořád *1* mě se ten díl líbil v odložených případech:-) ted scháním veronicu mars, abych se mohla dívat:-)