Přejít na výpis diskuzí

Kyle Gallner

OSOBNOST 31.3.2007 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • crazy-x

toš , čo e to ?

mmm , v Jenifer's body byl ůžasný ! ♥ a že hrál v Hrůza v Connecticoutu ? to jako nic ? byl dokonalý ! ♥
  • :)

Má kráááásne vlasy!!! *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Veronica Mars

lidicky prosím vas on hral i ve filmu
    RED tak to prosím napiste
    děkuji *3* *1*
  • Re: otázka

Ano,a je tam neuvěřitelně sexy!Přesně můj typ!!! *8* *8* *14* *14* *14*
  • kexi

otázka

A že hraje v Bacha, kouše! Colina Graye? I když by to byla škoda, protože ho tam Megan sežere, ale stejně je úžasnej. Vždycky hraje složitý role. :o*** *14* *14* *3*
  • dasulaa

Re: Re: Re: Re: Veronica Mars

Aspoň vidíte, že dokáže byt drsňák xD
    Správný "chlap" sa mosí umět bit...
    Kdyby pořád hrál slaďouška,a teď mluvím za sebe, nebyl by vůbec zajímavý...byl by jako každý druhý herec.Tímhle je alespoň originální.
  • dasulaa

Re: kyle Gallner Miláček

Nejlepší byl v hororu hrůza v conecticutu....
  • domcus

Re: kyle Gallner Miláček

Tak to teda rozhodně nejsi sama =D
  • macina.12

kyle Gallner Miláček

ON? Jedinečnej ON? Úžasnej JEHO? Miluju
    a v cold case nejvíc BEST a teď stahuju Smallville a Veroniku Mars (štve mě že v odloženejch i ve Veronice se zabije):'o(
    MHSMR...je upé nejvíc sexy kluk lovuju ho mocinky moc :o* *14* *14* *14* *14*
  • Re: 22.10.

a co ted budeš dělat? slavit narozeniny i za něj? *1*
  • Re: INLOVE

no hlavně že ty tomu tak rozumíš
  • domcus

Re: INLOVE

jo včera ...sem si to musela nahrát:D...on hraje samý takový pochybný kluky....ale ten jeho talent..........he´s amazing
  • lissie

INLOVE

jako já ho naprosto žeru, viděli ste médium s ním? je to ve 3. sérii 15 díl ,hraje tam kluka co zavraždí sousedce kočku, pak jí napadne kámošku a nakonec si prostřelí hlavu.......Je to hrozný :( i ve Veronice hraje vraha, takovýho vypsychlího, to nechápu... *7* je to užasnej herec, má talent *14*
  • Re: ???

ona je nepřesvědčila ona to jen natačela ty hlavo
  • haslerka10

.....

pěknej *14* *14* *14* *14*
  • so.ones.more

22.10.

tohodle cukrouše jsem zbožňovala ať byl kdekoliv a teď jsem se navíc dozvěděla, že má narozeniny v den co i já! *14* *14* *14* no to je prostě osudový *4* *3*
  • siria

Re: video

zkus si sehnat program LimeWire
  • werik

Re: Aha

pokaždé ne třeba v Kriminálce New York nehraje žádnýho vraha,ale stane se obětí jednoho,ale naštěstí to přežije *14*
  • video

jak bych si mohla stáhnout jedno video?
  • Kyle

jemu to sluší pořád *1* mě se ten díl líbil v odložených případech:-) ted scháním veronicu mars, abych se mohla dívat:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit