-
S Láďou se znam od sameho zacatku jeho kariery a pobytu v Praze. Mel jsem tedy moznost, prihlizet jak pomalu, ale jiste stopa nahoru k vetsim a vetsim uspechu. Vysplhal se opravdu vysoko, nebyl jsem prekvapeny... protoze, po celou dobu, si sel jenom za tim jednim cilem. A to stat se velkym zpevakem. Sel za tim s takovym zapalem a nasazenim, ze nebylo mozne, aby to dopadlo jinak. Dle meho, kazdy kdo dosahne takovych uspechu by mel vyuzit popularity a prizne svych fanousku k tomu, aby je mohl k necemu vest ci inspirovat lidi k dobrym cinum. A pevne verim, ze Ladislav Bubnar tak take bude delat! Inspirovat a rozdavat pomoci sveho jedinecneho hlasu tolik pozitivni energie do svete jak jen bude mozne! Hodne stesti!
-
Ano vyborny spevak, technik. Len tak dalej
-
Úžasná barva hlasu, smekám.....
-
Skvely spevak a uzastny clovek
-
Vyborny zpevak,hodny,mily a sikovny chlap= Lada
-
Потрясающий певец и артист. Очень хороший человек и друг! Желаю успехов и больших побед!
-
Můj opravdový přítel s dobrým srdcem a s nejkrásnějším hlasem co jsem kdy slyšela ...
Hodně štěstí Láďo, mám Tě ráda! -
Tento zpěv mi velice připomīná zpĕv Karla Gotta tak dufám že se mi má domĕnka brzy potvrdī a tento mladý a nadĕjný zpĕvák se stane brzy jeho rovnocenným nástupcem moc to tomu okatėmu a milėmu klukovi přeji
-
Laci si jednička a veľmy ti držím palece.