-
Poděkování
Vřeleé díky a nejen za včerejší článek v MF !!!!!!!!! -
poděkování
Pane, ani nevíte, jak jste mě potěšil včera na radiu "FREKVEMCE 1". Doposud jsem o nabubřelém a nebezpečném Rathovi říkal, že je všivák, dacan a pod., ale Váš přívlastek neshodný "SPRATEK" tomuto gaunerovi sluší daleko lépe a je daleko výstižnější. Ještě, že je ta naše čeština tak bohatá ! Díky. -
estébáček
nejen že L.S. podepsal Antichartu,on je i v Cibulkových seznamech...du blejt... -
Zimmerman
Vážený pane, asi o tom určitě víte, ale kdyby ne, tak Vám sděluji, že v knize Šifra mistra Leonarda od Dana Browna je na str. 225 odkaz na "vysoce oceňovaného moderního kryptologa Zimmermana", což v souvislosti s Da Vincim nemůže být nikdo jiný, než da Cimrman. S pozdravem Manana, www.manana.cz -
príspěvek
Pana Smoljaka si velice vážím a považuji ho za jednu z největších osobností naší kultury a žijící legendu novodobé kinematografie a divadla. Je patrné, že ti z vás, kteří pana Smoljaka kritizují za jeho práci v době komunismu jsou závistiví idioti, kteří museli v eře komunismu "zametat chodníky", neboť je dál jejich talent nepustil. Každý člověk dělá rád to, co ho baví. Pan Smoljak točil filmy, psal scénáře. Díky mu za to. -
Chybí mi...
Divadlo Járy Cimrmana jsem objevila teprve před asi dvěma roky...ale za tu dobu,jsem si zamilovala úplně všechny...Pan Smoljak a Pan Svěrák spolu s ostatními píší krásné hry a dohromady psali krásné filmy...jejich humor je úžasně laskavý a vždy mě jaksi pohladí...přestože už je to nějaká doba od Smoljakovi smrti,stejně to pořád ještě nechápu a neuvědomuji si to...Nikdy na Vás nezapomeneme,to Vám slibuji!!!! -
Dnes bylo smutno, dokonce se i brečelo!!!
Ani nevím co napsat... budete nám mooooc chybět vážený pane Smoljaku. A použiji jednu repliku otce Žíly ze hry Akt: "Tos mě teda nasral Láďo!!!" -
-
Re: Dnes bylo smutno, dokonce se i brečelo!!!
je mi ho líto *9* *9* *9* *9*
-
-
..
Český národ a česká kultura utrpěla velký šrám na srdci odchodem pana Ladislava Smoljaka, který nám pomohl překonat přelomová léta s nadhledem, noblesou a úsměvem na rtech. U mě osobně budou tento šrám zaplňovat vzpomínky na něj a i na jeho odkaz budoucím generacím... -
České Nebe
Moje slova asi pochopí jen ti, kteří viděli poslední cimrmanovu hru, české nebe,,,já jsem na ní byla přímo v divadla a mohu říct jen jedno : LÁĎO, TY SE DOSTANEŠ DO ČESKÉ NEBESKÉ KOMISE!!! *3* -
Nikdy nezapomeneme
Myslím, že odchod tohoto velkého muže zasáhl mnoho lidí, mě tedy rozhodně, bylo to nečekané, neskutečné, byl to šok. Ale my nikdy nezapomeneme! Odešel jsi na čestné místo v Českém nebi a my na Tebe budeme navždy vzpomínat s úsměvem na tváři, protože jinak to ani nejde. Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo vás se usmívali. Teď jsi odešel s úsměvem na tváři, ale všichni kolem Tebe pláčou. Odpočívej v pokoji